Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έκοψε την πίτα του
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έκοψε την πίτα του

Με μεγάλη προσέλευση πλήθους συναδέλφων και επισήμων τελέστηκε η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου στο Salty στον Πειραιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας  Κατσαφάδος Κώστας κι η Υφυπουργός Εργασίας  Μιχαηλίδου Δόμνα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μελάς Ιωάννης, Μανωλάκος Νικόλαος, Δούνια Νόνη, Μπουτσικάκης Χριστόφορος-Εμμανουήλ, Μαρκόπουλος Δημήτριος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας Θεόδωρος και Αλεξιάδης Τρύφων, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Σπανάκης Βασίλειος, καθώς και ο πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αβραμόπουλος Δημήτριος.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Μώραλης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Ιωακειμίδης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νικόλαος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Αντωνάκου Σταυρούλα, οι Αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά, Βίτσας Γεώργιος &Γενικός Γραμματέας Α’ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αγρανιώτης Μιχάλης&Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αράπης Δημήτριος, Καρύδης Δημήτριος, Μπουρδάκου Κυριακή, Ρέππας Παναγιώτης, Λεωτσάκου Αναστασία &Αντιπρόεδρος ΚΟΔΕΠ, Τζεφεράκος Αλέξανδρος &Πρόεδρος στο Κανάλι 1, Μαρκαριάν Χαρουτιούν, Τουμαζάτου Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα, ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας Μαραγκάκης Κωνταντίνος&Αντιπρόερδος Β’ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κασιδιάρης Σπύρος, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Λιβανός Μιχάλης και Βρεττάκος Γιώργος, η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ έΣπυρίδων Σπύρος.

Παραβρέθηκαν επίσης και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων Βούλγαρη Παναγιώτα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Πειραιά Σάσσαρης Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Περιβολάρης Πολυχρόνης, ο Υποδιοικητής 2ης Αλεβίζος Περικλής, ο Διοικητής του Τζάνειου Νοσοκομείου Γουζούασης Ηλίας,ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Κορκίδης Βασίλης, καθώς και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βουτσινάς Ιωάννης.

Τέλος, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παραβρέθηκαν  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Πρόεδρος Πλατανησιώτης Νικόλαος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νικητιάδης Εμμανουήλ, ο Γενικός Γραμματέας Β’ Καψοκόλης Ιωάννης, ο Ταμίας Αγιομαμίτης Γεώργιος και τα μέλη Κοντούλη Θεοχαρούλα,  Σαρώφ Παύλος, Συμεωνίδης Κρέων, Τσακρή Δήμητρα καιΨαλτάκος Μιχαήλ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Related Articles

ΕΒΕΠ: Οι ΜμΕ στην ΕΕ επιμένουν στην αρχή «Σκέψου πρώτα σε μικρή κλίμακα και δράσε σε μεγάλη»

  Από τον  Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Οι ΜμΕ...

ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ: Διεξαγωγή Αγώνων Στρατιωτικών Σχολών ΕΔ & ΣΑ

ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Ν. ΑΓΩΓΗΣ Πειραιάς, 9 Απριλίου 2024...

1ο Beauty show 2024

Από την  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη,  Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα εθελοντισμού. Για πρώτη...

Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στον Πειραιά: “Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Πονηρός Λύκος”

“Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Πονηρός Λύκος” (Βασιλική Αγγέλη + Ηλίας Τσούμπελης) σας...