Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΟ Ε.Λ.Ι.Ν.Τ. έκοψε την πίτα για το έτος 2023
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΤΟ Ε.Λ.Ι.Ν.Τ. έκοψε την πίτα για το έτος 2023

Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας με τη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ο Δρ. Λιάπης επεσήμανε πως το Ινστιτούτο εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές παρέχουν, προχωρά σε νέα μέσα για την επίτευξη των σκοπών του, όπως την ηλεκτρονική επανέκδοση των «Σελίδων Ναυτικής Τεχνολογίας», τη συμμετοχή του Ινστιτούτου σε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου, τη διοργάνωση συζητήσεων με θέματα Ναυτικής Τεχνολογίας και Ναυτιλίας που θα αναμεταδίδονται ζωντανά, την μετεξέλιξη του κορυφαίου Επιστημονικού του Συνεδρίου «Ετήσιο Συνέδριο Ναυτικής Τεχνολογίας» και την υπογραφή και υλοποίηση Μνημονίων Συνεργασίας με Επαγγελματικούς, Ακαδημαϊκούς και Κρατικούς Φορείς. Τέλος, ο Δρ. Λιάπης ανέφερε και την νέα δυνατότητα εγγραφής Εταιριών ως μέλη, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τις Εταιρίες και ενδυνάμωση του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, και δυναμική μέχρι τώρα συμμετοχή.

Την κοπή της Πίτας ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Technava S.A, καθώς και κλήρωση δώρων. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στη Ναυτιλιακή Κοινότητα.

 

 

Την Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ.Αντώνης Ραφελέτος, με την σύζυγό του κ.Καίτη Ραφελέτου, και δεξιά βλέπουμε τον κ.Βύρωνα Τομάζο της εταιρείας Technava S.A.

 

 

Ο Πρόεδρος Δρ.Λιάπης με τον τυχερό του φλουριού κ.Άγγελο Παπαδόπουλο από την εταιρεία Technava S.A.

 

 

το ιστολόγιο Piraeus365.gr εκπροσώπησε η Κλαίρη Παπά, στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο Δρ. Λιάπη

Related Articles

Mediterranean Ports and Shipping

Mediterranean Ports and Shipping continues to be the biggest annual Container Ports,...

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Χαλκίδα

  Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος...

Κινητήρες μεθανόλης βάζει στα πλοία της η COSCO

Η WinGD ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει κινητήρες 10X92DF-M με μεθανόλη σε τέσσερα...

Kalmar’s first heavy electric forklift to help Innofreight achieve target of carbon neutrality by 2040

CARGOTEC CORPORATIONKalmar, part of Cargotec, has secured an order from Austrian rail...