Τετάρτη , 4 Οκτώβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΟ Ε.Λ.Ι.Ν.Τ. έκοψε την πίτα για το έτος 2023
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΤΟ Ε.Λ.Ι.Ν.Τ. έκοψε την πίτα για το έτος 2023

Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας με τη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ο Δρ. Λιάπης επεσήμανε πως το Ινστιτούτο εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές παρέχουν, προχωρά σε νέα μέσα για την επίτευξη των σκοπών του, όπως την ηλεκτρονική επανέκδοση των «Σελίδων Ναυτικής Τεχνολογίας», τη συμμετοχή του Ινστιτούτου σε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου, τη διοργάνωση συζητήσεων με θέματα Ναυτικής Τεχνολογίας και Ναυτιλίας που θα αναμεταδίδονται ζωντανά, την μετεξέλιξη του κορυφαίου Επιστημονικού του Συνεδρίου «Ετήσιο Συνέδριο Ναυτικής Τεχνολογίας» και την υπογραφή και υλοποίηση Μνημονίων Συνεργασίας με Επαγγελματικούς, Ακαδημαϊκούς και Κρατικούς Φορείς. Τέλος, ο Δρ. Λιάπης ανέφερε και την νέα δυνατότητα εγγραφής Εταιριών ως μέλη, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τις Εταιρίες και ενδυνάμωση του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, και δυναμική μέχρι τώρα συμμετοχή.

Την κοπή της Πίτας ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Technava S.A, καθώς και κλήρωση δώρων. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στη Ναυτιλιακή Κοινότητα.

 

 

Την Λέσχη Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ.Αντώνης Ραφελέτος, με την σύζυγό του κ.Καίτη Ραφελέτου, και δεξιά βλέπουμε τον κ.Βύρωνα Τομάζο της εταιρείας Technava S.A.

 

 

Ο Πρόεδρος Δρ.Λιάπης με τον τυχερό του φλουριού κ.Άγγελο Παπαδόπουλο από την εταιρεία Technava S.A.

 

 

το ιστολόγιο Piraeus365.gr εκπροσώπησε η Κλαίρη Παπά, στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο Δρ. Λιάπη

Related Articles

SAS TECHNOLOGY: Ολοκλήρωσε την δοκιμή της Empusa EMP-X6

https://youtu.be/iVEngl1D5SI Η Ομάδα της SAS Technology ολοκλήρωσε την Παρασκευή 29-9 την κατασκευή...

Επενδύσεις 140 εκατ. δολ. από τον Όμιλο Βαφειά

Μπαράζ επενδύσεων σε νεότευκτα και μοντέρνα second hand πλοία υλοποίησε τις τελευταίες δέκα μέρες...

BLACK ROPE: Safety to the maximum!

SAFETY TO THE MAXIMUM Upgrade your Mooring. Avoid dangerous Snap-Backs & maximize...

Ο Σταμάτης Τσαντάνης στο 13ο Ετήσιο Capital Link forum

O Σταμάτης Τσαντάνης, που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στις εισηγμένες ναυτιλιακές...