Κυριακή , 9 Νοέμβριος 2025
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Υγεία και Πρόνοια: Δυνατές σχέσεις, μαζί για τον Πειραιά!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Υγεία και Πρόνοια: Δυνατές σχέσεις, μαζί για τον Πειραιά!

Στοχευμένη εκδήλωση με εκπροσώπους από τον χώρο της υγείας, οργάνωσαν στον Πειραιά οι υπεύθυνοι του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου προς τιμή της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου.
Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου και η συζυγος του Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου, αναφέρθηκαν στην μακρά φιλία που τους συνδέει με την Πειραιώτισσα πολιτικό και τόνισαν ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε στο πρόσωπο της έναν πανάξιο συνεργάτη, που αναλαμβάνει και φέρνει σε πέρας κρισιμες αποστολες, σε κάθε τομέα ευθύνης.
Υπογράμμισαν δε πως είναι απολύτως σίγουροι, ότι, όπως επέδειξε τόσο σημαντικό έργο στην Πρόνοια, έτσι θα τα καταφέρει και για τον Πειραιά και τους Πειραιώτες.

Related Articles

Εορτασμός Ημέρας Αποστράτων Λιμενικού Σώματος στις 12 Νοεμβρίου

Από τον πρόεδρο της ΕΑΑΛΣ Βοιδονικόλα    Σταύρο “Η μεγάλη μας γιορτή...

ΠΑΠΕΙ: Τρεις καθηγητές του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών στους πιο επιδραστικούς επιστήμονες παγκοσμίως

Τρεις καθηγητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς συγκαταλέγονται στο κορυφαίο...

Τρία σημαντικά επιτεύγματα στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

Από τον Σαράντο  Ευσταθόπουλο Διοικητή στο  Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»: Η χθεσινή,...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: « Η Γαλλία αντέδρασε – Η Ελλάδα τι περιμένει;»

Η πρόσφατη απόφαση των γαλλικών αρχών για αναστολή της λειτουργίας της πλατφόρμας...