Παρασκευή , 1 Δεκέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιάς: ¨Τα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας και της Ασφάλειας των Ενόπλων Δυνάμεων πρώτη προτεραιότητα”
ΕΛΛΑΔΑ

ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιάς: ¨Τα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας και της Ασφάλειας των Ενόπλων Δυνάμεων πρώτη προτεραιότητα”

Από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Χαρδαλιά

 

“Τα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας, της Ασφάλειας και ταυτόχρονα η εξασφάλιση των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων είναι πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας, είναι απόλυτος αυτοσκοπός!

Παρουσία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων το πολύ σημαντικό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».

Στη ομιλία μου στη Βουλή αναφέρθηκα λεπτομερώς σε όσα έχουμε πετύχει έως σήμερα, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, για τα οποία ειλικρινά αισθάνομαι πολύ υπερήφανος. Νιώθω όμως και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς με το παρόν, νομοτεχνικά άρτιο και περιεκτικό, νομοσχέδιο επιλύουμε μία σειρά από προβλήματα των στελεχών μας, περιλαμβανομένων των αποστράτων, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως είπε και χθες ο Πρωθυπουργός, η χώρα προοδεύει, η χώρα αναπτύσσεται, η χώρα ευημερεί και είναι ξεκάθαρο ότι βήμα-βήμα σε αυτή την πορεία, θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα μπορέσουμε πραγματικά να εξασφαλίσουμε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Γιατί αυτή η κυβέρνηση πάνω από οτιδήποτε άλλο πιστεύει και σέβεται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πετύχαμε.πολλά, Μπορούμε περισσότερα! Θέλουμε και αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα Ισχυρή, μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια, μια Ελλάδα ασφαλή!”

Μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε ολόκληρη την ομιλία του ΥΦΕΘΑ  στους παρακάτω συνδέσμους:
👉https://lnkd.in/dcC2EU6n
👉 https://lnkd.in/daD6_5fc

#ΥΠΕΘΑ #MoD
#vouli #greekparliament #ΒτΕ

Related Articles

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα αποτελεί βασικό πυλώνα για την οικονομική ώθηση της χώρας...

Έρευνα Ε.Ε.Α. – Opinion Poll: Η συντριπτική πλειονότητα θεωρεί ότι με το φορολογικό νομοσχέδιο δεν περιορίζεται η φοροδιαφυγή

Δήλωση Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για συμπεράσματα έρευνας Opinion Poll: Το...

Κωνσταντίνος Κόλλιας: Ερευνητικό έργο ΟΕΕ

Από τον Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υποψήφιο με...

Ελεύθερη είσοδος σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους, Μνημεία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου 2023, η είσοδος...