Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Προσφορά 6 νέων, σύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ
ΕΛΛΑΔΑ

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Προσφορά 6 νέων, σύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών συνεχίζει να ενισχύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προσφορά 6 νέων, σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων.

Συνολική προσφορά 28 ασθενοφόρων.

 

Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού:

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη Δημόσια Υγεία.»

 

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω του συλλογικούτης οχήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, τη «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», συνεχίζει με συνέπεια τη διαχρονική προσφορά του ελληνικού εφοπλισμού προς την κοινωνία. Ήδη έχουν προσφερθεί, τα τελευταία χρόνια, πάνω από 80.000.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων κι έργων στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας και της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της αντιμετώπισης κρίσεων.

 

Στο πλαίσιο στήριξης του τομέα της υγείας, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, με στοχευμένες δράσεις μεγάλης εμβέλειας, ενισχύει και βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της δημόσιας υγείας στον Έλληνα πολίτη.

Στην περίοδο εμφάνισης του Covid-19 κάλυψε άμεσατις ανάγκες των νοσοκομείων σε υγειονομικό και ιατρικό εξοπλισμό. Επιπλέον, ανανέωσε τον ιματισμό σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας και στο ΕΚΑΒ και ανακαίνισε χώρους υγιεινής σε κομβικά νοσοκομεία της Αττικής.

 

Σε συνέχεια της πρόσφατης δωρεάς προς το EKAΒ 20 σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων οχημάτων, καθώςκαι2 ασθενοφόρων προς την Ελληνική Αστυνομία,προσφέρει 6 νέα ασθενοφόρα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών, που άμεσα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα στόλο των ασθενοφόρων του Ε.Σ.Υ..

 

«Η Υγεία είναι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Το έργο, ιδιαίτερα που επιτελείται στο ΕΚΑΒ και αφορά στην άμεση και αποτελεσματική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, αγγίζει όλους τους πολίτες, αλλά και όλους τους επισκέπτες, σε όλη τη χώρα. Ένα «ευχαριστώ καρδιάς» στις γυναίκες και στους άνδρες που εργάζονται σε όλες τις βαθμίδες του ΕΚΑΒ.

Με γεμίζει υπερηφάνεια που ως Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τόσο συλλογικά, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, όσο και ατομικά μέσω μελών του ελληνικού εφοπλισμού, συμβάλλουμε διαχρονικά και καθοριστικά στη λειτουργία του ΕΚΑΒ. Θεωρούμε χρέος μας, ως Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των ιατρών, νοσηλευτών, διασωστών, που υπηρετούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.Τα νέα ασθενοφόρα διευκολύνουν το δύσκολο έργο τους και την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας σε κάθε άνθρωπο που τη χρειάζεται σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστεδίπλα στη Δημόσια Υγεία, με πράξεις και όχι με λόγια» δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών,κα. Μελίνα Τραυλού.

Related Articles

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400...

VANOS SA: Your safety, tactical, and adventure gear in a click way

Explore a world of high-quality products and trusted brands whose aim is...

Deepfakes: Το μέλλον της πορνογραφίας

Γράφει η Αμαλία Παπανικολάου Τα Deepfakes είναι ψηφιακά επεξεργασμένα πολυμέσα στα οποία αντικαθιστάτε...