Κυριακή , 26 Μάιος 2024
Home SLIDER MEGA Brokers:  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA Brokers:  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε και φέτος την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας των συνεργατών Βορείου Ελλάδος της Mega Brokers.

Με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο, στον μοντέρνο χώρο του ξενοδοχείου MEDITERRANEAN PALACE σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, ο Αχιλλέας Καρανατσίδης, Διευθυντής του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος καλωσόρισε το 2023 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρείας για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2022.

O Διογένης Μπαχτιάρογλου, Εμπορικός Διευθυντής, συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Εμπορικής Διεύθυνσης για το προηγούμενο έτος.

 

Στη συνέχεια ο Tάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers  αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2022. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η Mega Brokers στους  Συνεργάτες της ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της Εταιρείας όσον αφορά στις πωλήσεις και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, εστιάζοντας στις πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει η Εταιρεία.

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2023, και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο δείπνο όπου οι αγαπητοί συνεργάτες – φίλοι της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν μεταξύ τους εμπειρίες και απόψεις.

Related Articles

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ διοργανώνει αθλητικούς αγώνες με βραβεύσεις αθλητών

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΤΩΝ συμμετέχοντας στις ημέρες θάλασσας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει  κωπηλατικούς...

ΕΒΕΠ: Η κοινωνία και η οικονομία δεν αντέχουν «ανερμάτιστες» προτάσεις

Από τον  Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο  ΕΒΕΠ  και ΠΕΣΑ Ο διπλός στόχος όλων...

Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Κ.Βολανάκης. Ο ζωγράφος της θάλασσας επιστρέφει στον Πειραιά

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ξενάγηση στην έκθεση 10 -11:00 και 11:30 –...

Diana Shipping Inc. Announces Results of 2024 Annual Meeting of Shareholders

Diana Shipping Inc. (NYSE:DSX) (the “Company”), a global shipping company specializing in...