Τρίτη , 28 Μάρτιος 2023
Home SLIDER MEGA Brokers:  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA Brokers:  Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συνεργάτες Β. Ελλάδος

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε και φέτος την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας των συνεργατών Βορείου Ελλάδος της Mega Brokers.

Με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο, στον μοντέρνο χώρο του ξενοδοχείου MEDITERRANEAN PALACE σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, ο Αχιλλέας Καρανατσίδης, Διευθυντής του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος καλωσόρισε το 2023 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρείας για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2022.

O Διογένης Μπαχτιάρογλου, Εμπορικός Διευθυντής, συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Εμπορικής Διεύθυνσης για το προηγούμενο έτος.

 

Στη συνέχεια ο Tάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers  αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2022. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η Mega Brokers στους  Συνεργάτες της ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της Εταιρείας όσον αφορά στις πωλήσεις και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, εστιάζοντας στις πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει η Εταιρεία.

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στη συνέχεια έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2023, και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο δείπνο όπου οι αγαπητοί συνεργάτες – φίλοι της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν μεταξύ τους εμπειρίες και απόψεις.

Related Articles

Με εθνική υπερηφάνεια ο εορτασμός της  25ης  Μαρτίου στον Πειραιά

Για άλλη μια χρονιά μας έκαναν υπερήφανους τα γνωστά μας «βατράχια» ΟΫΚ...

Προ των πυλών κουρεμένα τέλη κυκλοφορίας- Πότε ενεργοποιούνται ποιοί μένουν εκτός

Προ των πυλών τα «κουρεμένα» τέλη κυκλοφορίας: Ενεργοποιούνται από τις 3 Απριλίου...

10 χρόνια IforU-Πρόσκληση: Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 στις 6:30μμ στην Atraktos

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, Για τη 10η επέτειό του, το ...

TURBOMED: Σεμινάριο “Φορητής δυναμικής Ζυγοστάθμισης επί του πλοίου”

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΦΟΡΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ»   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το...