Τρίτη , 28 Μάρτιος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου 2023
ΕΛΛΑΔΑ

Το Skiathos Palace Cup ανοίγει πανιά στις 5-7 Μαΐου 2023

Για 6η χρονιά θα διεξαχθεί στην  πανέμορφη Σκιάθο το τριήμερο 5-7 Μαΐου, το Skiathos PalaceCup, προσελκύοντας κορυφαίους ιστιοπλόους στο ξεχωριστό νησί των Σποράδων.

Το  Skiathos  Palace Cup είναι ιστιοπλοϊκός αγώνα τύπου matchrace και θα διεξαχθεί στις μαγευτικές Κουκουναριές, το μοναδικό αυτό βιότοπο που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Ο αγώνας από το 2019, αποτελεί προορισμό του άκρως επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, γεγονός που αυξάνει τη δυναμική του αλλά και την απήχηση που έχει στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, καθώς συνδυάζει την αγωνιστική πρόκληση με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά των Κουκουναριών.

Στόχος του SkiathosPalaceCup από το 2016 που διεξήχθη για πρώτη φορά ήταν να  βάλει τη Σκιάθο στον χάρτη των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων, γεγονός που επιτεύχθηκε ενώ οι εικόνες από τους προηγούμενους αγώνες έχουν κάνει το γύρο της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του Νησιού.

Διοργανωτές είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας καιτελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής IστιοπλοϊκήςOμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOSPALACE, είναι ο μέγας χορηγός του αγώνα, προσφέροντας τη φιλοξενία αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες. Προσφάτωςανακαινισμένο και με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών θα είναι ο πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Το Εvent Management του αγώνα έχει η εταιρεία TRINITYEVENTS, με ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://skiathospalacecup.gr/

https://www.facebook.com/skiathospalacecup/

www.instagram.com/skiathospalacecup

 

 

Related Articles

Ελληνική Αστυνομία: Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο διαδίκτυο και αναφέρονται σε...

«Η Τέχνη του Πορτρέτου • Vol.iii» | Govedarou Art Gallery | 31 Μαρτίου – 21 Απριλίου 2023

Η Govedarou Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο: «Η Τέχνη του Πορτρέτου...

Αλλαγή ώρας 2023: Γυρίζουμε τα ρολόγια την Κυριακή και… χάνουμε ύπνο!

Μία ώρα… ύπνο θα χάσουμε απόψε καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε τους...