Κυριακή , 1 Οκτώβριος 2023
Home AGENDA 7th Health Innovation Conference 
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

7th Health Innovation Conference 

3 Μαΐου 2023, Divani Caravel & LiveOn Expo Complex 

Καινοτομία στην Υγεία: 

Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές 

Τα τελευταία χρόνια, οι συναρπαστικές εξελίξεις στη γενετική και η σημαντική τεχνολογική πρόοδος με αποκορύφωμα την εισαγωγή της νέας γενιάς αλληλούχισης του DNA (Next Generation SequencingNGS) διάνοιξε αχαρτογράφητους μέχρι πρότινος δρόμους για την κατανόηση της γενετικής όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και άλλων νοσημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. 

Πλέον, οι ειδικοί κάνουν λόγο για την Ιατρική Ακριβείας ή Εξατομικευμένη Ιατρική. Χάρη σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία (βιοδείκτες), οι γιατροί αναζητούν τις υπεύθυνες γενετικές μεταλλάξεις στους όγκους και στη συνέχεια χορηγούν επαναστατικές στοχευμένες θεραπείες, που στοχεύουν ακριβώς στις επίμαχες μεταλλάξεις. 

Όλες οι καινοτόμες εφαρμογές της Ιατρικής Ακριβείας θα συζητηθούν στο 7th Health Innovation Conference με τίτλο «Καινοτομία στην Υγεία: Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές» που θα διοργανωθεί στις 3 Μαΐου 2023 από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr.  

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κ. Αιμίλιος Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr . 

Δηλώστε Συμμετοχή: bit.ly/hico23signup 

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων. 

 

Κλειστή Συνάντηση Εργασίας 

Στο πλαίσιο του 7th Health Innovation Conference θα πραγματοποιηθεί Κλειστή Συνάντηση Εργασίας, με θέμα την αξία της ιατρικής καινοτομίας, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να τοποθετηθούν. 

Επί τάπητος θα τεθεί η αξιολόγηση και η αποζημίωση των καινοτόμων φαρμάκων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων,  των βιοδεικτών, αλλά και των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. 

Η Συνάντηση Εργασίας θα διεξαχθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel για τους συμμετέχοντες καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη των χορηγών του συνεδρίου και με ψηφιακή παρακολούθηση μέσα από τις ψηφιακές συνεδριακές υποδομές του LiveOn Expo Complex. 

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου ethosevents.eu/event/7thhealthinnovationconference/ και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn και YouTube. 

Related Articles

Εσπερίδα από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ελλάδος και την ΧΕΝ για την “Παραβατικότητα Ανηλίκων”

Ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Πειραιά και η ΧΕΝ, είναι δύο φορείς που εργάζονται...

SAFE LANES : Ο εξειδικευμένος σύμβουλος κάθε ναυτιλιακής σε όλα τα είδη των επιθεωρήσεων

Η εταιρία SAFELANES εξειδικεύεται στον τομέα της ασφάλειας των πλοίων, προσφέροντας συμβουλευτικές...

Τρέχουμε και κολυμπάμε με τους ΟΥΚ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και της...

ΟΛΠ Α.Ε.: Ισχυρές επιδόσεις το α’ εξάμηνο του 2023, με σημαντική αύξηση κερδοφορίας και κύκλου εργασιών

Η ΟΛΠ Α.Ε.,το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023, παρουσίασε νέα ισχυρήαύξηση...