Δευτέρα , 24 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»
ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, πραγματοποιήθηκε μπαζαρ  στους χώρους των βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την στήριξη της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος».

Με σύνθημα «Δημιουργούμε! Νοιαζόμαστε! Προσφέρουμε! Στηρίζουμε!» το προσωπικό και οι γονείς των σταθμών ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία  σ’αυτό το κάλεσμα αγάπης. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Γιώργος Δάγλας επισκέφθηκαν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος» για να προσφέρουν γλυκίσματα και μια χρηματική επιταγή από την φιλανθρωπική δράση των σταθμών. Στο χώρο τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος,  ο Πρόεδρος  Δ.Σ της Στέγης και Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μητρέλλος και η Διευθύντρια της Στέγης  Νικολέτα Μπρέζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέγη Θηλέων  Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»   φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και με εισαγγελική εντολή η Στέγη αναλαμβάνει την φροντίδα τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Related Articles

Attica Group: Νέα εποχή για την ακτοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου

ΜΗΝΑΣ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Στις επόμενες ημέρες αλλάζει σελίδα το ακτοπλοϊκό αφήγημα για τα...

Η παραδοσιακή ναυπηγική στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Η παραδοσιακή ναυπηγική αποτελεί μείζον κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας. Παρά τη...

«Η Ετυμηγορία» του Barry Reed στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Το δικαστικό θρίλερ «Η Ετυμηγορία», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα,...

Η Κρήτη δεν αφήνει τα υδροπλάνα: Με άδεια ίδρυσης και επίσημα το υδατοδρόμιο Σητείας!

Χορηγήθηκε άδεια ίδρυσης στο υδατοδρόμιο Σητείας και η υποδομή θα μπει πλέον...