Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»
ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, πραγματοποιήθηκε μπαζαρ  στους χώρους των βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την στήριξη της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος».

Με σύνθημα «Δημιουργούμε! Νοιαζόμαστε! Προσφέρουμε! Στηρίζουμε!» το προσωπικό και οι γονείς των σταθμών ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία  σ’αυτό το κάλεσμα αγάπης. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Γιώργος Δάγλας επισκέφθηκαν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος» για να προσφέρουν γλυκίσματα και μια χρηματική επιταγή από την φιλανθρωπική δράση των σταθμών. Στο χώρο τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος,  ο Πρόεδρος  Δ.Σ της Στέγης και Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μητρέλλος και η Διευθύντρια της Στέγης  Νικολέτα Μπρέζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέγη Θηλέων  Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»   φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και με εισαγγελική εντολή η Στέγη αναλαμβάνει την φροντίδα τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Related Articles

Επικαιρότητα 1ης Μαρτίου

ΣΚΟΠΙΑ Χτύπημα της Ντορας Μπακογιάννη σε Κωστα Καραμανλή: 100% λάθος το βέτο...

Επικαιρότητα 3ης Μαρτίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Σταυραετός του Μαχαιρά Γρηγόρης Αυξεντίου: Ένας Κύπριος μαχητής...

Επικαιρότητα 2ας Μαρτίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ 2 Μαρτίου 1913 – Ἡ ἀπελευθέρωση τῆς Σάμου ΕΘΝΙΚΑ Νέο βιβλίο....

Τι εξήγγειλε ο ΥΝΑΝΠ Χρήστος Στυλιανίδης απαντώντας στη Βουλή στον βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη

Οι 6 πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το Μεταφορικό...