Τρίτη , 6 Ιούνιος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»
ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, πραγματοποιήθηκε μπαζαρ  στους χώρους των βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών με στόχο την στήριξη της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος».

Με σύνθημα «Δημιουργούμε! Νοιαζόμαστε! Προσφέρουμε! Στηρίζουμε!» το προσωπικό και οι γονείς των σταθμών ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία  σ’αυτό το κάλεσμα αγάπης. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Γιώργος Δάγλας επισκέφθηκαν τη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος» για να προσφέρουν γλυκίσματα και μια χρηματική επιταγή από την φιλανθρωπική δράση των σταθμών. Στο χώρο τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος,  ο Πρόεδρος  Δ.Σ της Στέγης και Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μητρέλλος και η Διευθύντρια της Στέγης  Νικολέτα Μπρέζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στέγη Θηλέων  Π. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος»   φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και με εισαγγελική εντολή η Στέγη αναλαμβάνει την φροντίδα τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Related Articles

Επικαιρότητα 4ης Ιουνίου 2023

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ποιες τσέπες γέμισαν από την σκανδαλώδη αποστολή Πάτριοτ στη Σαουδική...

Επικαιρότητα 3ης Ιουνίου 2023

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κ.Βελόπουλος για F-35: «Να δούμε τη σύμβαση πρώτα» – Ζήτημα...

Ο πρόεδρος ΒΕΠ Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Από τον Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα, Πρόεδρο του ΒΕΠ “Σήμερα, Δευτερα 5 Ιουνίου, γιορτάζουμε...

ΟΕΕ | Πρόσκληση για Κατάρτιση Άνεργων Πτυχιούχων Οικονομικής Κατεύθυνσης έως 29 ετών

Σας ενημερώνουμε ότι το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού...