Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ε.Ε.Α.: Δώρα και λαμπάδες σε «Ελπίδα», «Χαμόγελο του Παιδιού», Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και «Χρυσαλίδα»
ΕΛΛΑΔΑ

Ε.Ε.Α.: Δώρα και λαμπάδες σε «Ελπίδα», «Χαμόγελο του Παιδιού», Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και «Χρυσαλίδα»

Δίπλα σε παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» τεσσάρων δομών φροντίδας και προστασίας βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, προσφέροντας δώρα και λαμπάδες.

Η δράση αυτή αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2023 με τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο.

Μια ημέρα πριν, τη Μεγάλη Τρίτη 11/4/2023, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκε τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι και το Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης-Προσχολικής Εκπαίδευσης «Χρυσαλίδα» στο Ίλιον.

«Ως Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά και δεν θα μπορούσαμε και αυτό το Πάσχα να μην προσφέρουμε δώρα και λαμπάδες, και μαζί στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Θέλουμε επίσης με την πρωτοβουλία μας αυτή να στείλουμε το μήνυμα ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία είναι ένα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.. και συνεχάρη τους υπεύθυνους όλων των δομών για το σπουδαίο έργο τους.

Στην παράδοση των δώρων στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» παρέστησαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ενώ παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηνών κ. Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι βρέθηκαν και μοίρασαν δώρα από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης. Παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ιωάννης Νικολαράκος, και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κα. Μάχη Νικολαράκου.

Την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» επισκέφθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος και Νίκος Κογιουμτσής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Κοντούρης. Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης.

Στην επίσκεψη στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης-Προσχολικής Εκπαίδευσης «Χρυσαλίδα» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Σπύρος Δαμιανός, Γιάννης Δημοθεόδωρος και Νίκος Παναγιωτάκης. Παρέστησαν επίσης, από τον Δήμο Ιλίου, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ζενέτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τσιμόγιαννης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα. Νικολέττα Βομπιράκη.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α.

 

Related Articles

«Η άμβλυνση των συνεπειών που επέφεραν οι κρίσεις αποτελεί υποχρέωση της Περιφέρειας Αττικής» τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Την ενίσχυση των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων με στοχευμένες δράσεις, ύψους...

Ενίσχυση των δεσμών της HELMEPA με την Αμερικανική Ακτοφυλακή και ναυτιλιακούς ηγέτες στην WashingtonDC

Η πολυπληθέστερη αντιπροσωπεία μελών της HELMEPAπου ταξίδεψε στις ΗΠΑ συμμετείχε σε μια...

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400...

VANOS SA: Your safety, tactical, and adventure gear in a click way

Explore a world of high-quality products and trusted brands whose aim is...