Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Κ. Κατσαφάδος: ‘Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το λαό’
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Κ. Κατσαφάδος: ‘Θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το λαό’

Φίλες και φίλοι, έμειναν επτά μέρες μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Και η σημερινή σας παρουσία με γεμίζει με δύναμη και με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατός, ακόμη πιο υπεύθυνος απέναντί σας, για να συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τα Κύθηρα.

Και να μου επιτρέψετε να αναφερθώ πριν μπω στη βασική μου ομιλία, στην απώλεια ενός φίλου, ενός Τσιριγώτη, που υπηρέτησε το κοινοτικό διαμέρισμα εδώ στο Λιβάδι και το νησί, το Νίκο το Βάρδα. Θα λείψει στην οικογένειά του και στους φίλους του”.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στα Κύθηρα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Ο κ. Κατσαφάδος επισήμανε ότι:

“Αυτό το οποίο ενδιαφέρει εμένα, είναι να αξιοποιήσω κάθε ώρα διαθέσιμου χρόνου για να σας πω πώς θα κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη την επόμενη τετραετία. Μπορούμε να την κάνουμε πολύ καλύτερη, όπως και να ενισχύσουμε τα νησιά μας για να αναπτύξουν την τοπική οικονομία, τον τουρισμό, αλλά και να προβάλουν τις δυνατότητές τους.

Γιατί πετύχαμε πολλά τέσσερα χρόνια, εν μέσω πολύ μεγάλων δυσκολιών, πανδημίας, προσφυγικής κρίσης, ενός γείτονα ο οποίος μονίμως μας δημιουργούσε προβλήματα, ενεργειακής κρίσης. Κρατήσαμε, όμως, όρθια την κοινωνία, στηρίξαμε τον κόσμο της εργασίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ασφαλίσαμε τη χώρα, προστατεύσαμε τα σύνορά μας, ενισχύσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, κάναμε την Ελλάδα πιο αξιόπιστη στο εξωτερικό, με φωνή η οποία ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι τις Βρυξέλλες. Βάλαμε, με άλλα λόγια, τα θεμέλια για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας. Μία Ελλάδα, η οποία πρώτα και πάνω απ’ όλα πρέπει να μπορεί να παράγει πλούτο και ευημερία για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Για αυτό και δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας, για αυτό και δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Σε ένα χθες που μας πλήγωνε και στερούσε στη νέα γενιά ένα καλύτερο αύριο”.

Τον κ. Κώστα Κατσαφάδο προλόγισε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη βοήθεια που έχει προσφέρει τόσο ως Υφυπουργός όσο και ως βουλευτής στην επίλυση προβλημάτων, όπως τα έργα ύδρευσης, αλλά και τα έργα και οι υποδομές του Λιμενικού Ταμείου, και φυσικά το δεύτερο δρομολόγιο πλοίου για το νησί. Και αυτά τα έργα φέρουν την υπογραφή του Κώστα Κατσαφάδου.

Σήμερα Δευτέρα, ο Κώστας Κατσαφάδος, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, στην Πλατεία Κοραή στις 8μμ.

 

 

Related Articles

VANOS SA: Be visible,Be safe!!

Ensuring safety in low-light or high-risk work settings is crucial. VANOS S.A....

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ανακοίνωση

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ANNOUNCEMENT Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως την Τετάρτη 24/4...

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: “Τα Πάθη τα Σεπτά”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας καλεί την Παρασκευή 26 Απριλίου σε...