Κυριακή , 13 Σεπτέμβριος 2026
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο πρόεδρος  του ΒΕΠ συζητά με τα παιδιά των ΕΠΑΛ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο πρόεδρος  του ΒΕΠ συζητά με τα παιδιά των ΕΠΑΛ

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά συζήτησε  με τη νέα γενιά των τεχνικών επαγγελμάτων της ναυτιλίας!

Οι μαθητές του 4ου ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» ζήτησαν να συζητήσουν με τον πρόεδρο του ΒΕΠ  σχετικά με τις προοπτικές των ναυτικών επαγγελμάτων.

 

Ο πρόεδρος, ανταποκρίθηκε άμεσα στον αίτημα των μαθητών, και χθές πραγματοποίησε επίσκεψη  στο 4ο ΕΠΑΛ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ» όπου αξιοποίησε μαζί με τους μαθητές το εργαλείο ενδυνάμωσης «συζήτηση στην τάξη».

Σε σχετική ανάρτηση του  ο πρόεδρος ΒΕΠ  αναφέρει :

«δέχθηκα ερωτήματα για θέματα που απασχολούν τους μαθητές των ΕΠΑΛ, μοιραστήκαμε την αγωνία τους για την επόμενη μέρα, τον ενθουσιασμό τους όταν συνειδητοποίησαν ότι έχουν πάρα πολλές επιλογές αλλά κυρίως ότι δεν είναι μόνα σε αυτή τη διαδρομή.

Συζήτηση στην τάξη λοιπόν, ένα ισχυρό εργαλείο για την ενδυνάμωση των μαθητών από τους βιοτέχνες του σήμερα.

Ομολογώ με έβαλαν και σε σκέψεις να φτιάξω μέχρι και tiktok γιατί πρέπει να ακούμε τη νεολαία μας, να προσαρμοστούμε στα δικά τους δεδομένα, στην ψηφιακή εποχή, στην εποχή των social και να τους δείξουμε ότι στην εξέλιξη του επιχειρηματικού μοντέλου της χώρας οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους!

Ευχαριστώ τους καθηγητές αλλά κυρίως αυτούς τους μικρούς πρωταγωνιστές, γιατί με γέμισαν με αισιοδοξία ότι η χώρα μας έχει μέλλον και με όπλισαν με πείσμα να συνεχίσω να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά των ΕΠΑΛ».

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Related Articles

ΕΒΕΠ : Η νομοθεσία που διέπει την αναγραφή των τιμών πώλησης

Το Ε.Β.Ε.Π. κατόπιν ενημέρωσης από το ΥΠ.ΑΝ. επισημαίνει πως για τις τιμές...

Αυτοψία του Δημάρχου Πειραιά σε σχολικές μονάδες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Αυτοψία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε σχολικές μονάδες ενόψει της νέας...

INSB Class Expands Its Presence in India

 INSB Class is pleased to announce the establishment of INSB Mumbai, its...

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για ΔΕΘ: Η αγορά περίμενε περισσότερα – Χρειάζεται σχέδιο για το επιχειρείν σήμερα

Άδικο το γεωγραφικό κριτήριο που διαχωρίζει τις επιχειρήσεις της Αττικής – Περιορισμένες...