Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Home Uncategorized GOLF Events 18 Enterpsise and Marine
Uncategorized

GOLF Events 18 Enterpsise and Marine

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του «Golf Events18 Enterprise & Marine», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στο Γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το διεθνών προδιαγραφών γήπεδο του γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», αποτελεί έναν χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού, με εξαιρετική θέα, είναι μια καταπράσινη έκταση, διαμορφωμένη σε ένα τοπίο με χαμηλούς λόφους, με μεγάλα δέντρα και χαμηλή μεσογειακή βλάστηση.

Η διοργάνωση του «Golf Events18 Enterprise & Marine», θα συμβάλει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού του Δήμου Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής. Πάνω από 50 εταιρείες ενώνουν τις «δυνάμεις» τους με σκοπό την ενίσχυση του έργου του «Μαζί για το Παιδί». Κατά τη διάρκεια του «Golf Events 18 Enterprise & Marine», περισσότερα από 450 διακεκριμένα στελέχη της επιχειρηματικής και της ναυτιλιακής κοινότητας της Ελλάδας θα παρευρεθούν στο φιλανθρωπικό γκαλά και περισσότεροι από 130 παίχτες γκόλφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σχηματίσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, {θα υπάρξουν δύο (2) ώρες εκκίνησης (shotgun), η πρώτη ώρα 08.15, η δεύτερη ώρα 13.30} και θα αγωνιστούν διεκδικώντας τη νίκη για ένα από τα πολλά challenges και βραβεία του αγώνα, ενισχύοντας παράλληλα το φιλανθρωπικό έργο του «Μαζί για το παιδί».

 

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του all day υψηλής αισθητικής εστιατορίου, «Manor House», στο Golf Prive της Γλυφάδας, του Ομίλου Παπαθεοχάρη, έχοντας απεριόριστη και πανέμορφη θέα στο γήπεδο του γκολφ. Οι ομάδες του «Golf Events 18 Enterprise & Marine», θα διεκδικήσουν τις σπουδαίες διακρίσεις για την κατάκτηση των τριών (3) πρώτων θέσεων της γενικής κατάταξης, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin, Closest to the bottle, Closest to the line, Closest to the cigar, Closest to the hotel.

Το βράδυ του Gala dinner, συμμετέχοντες και καλεσμένοι, που υπολογίζονται να είναι περίπου 500, θα τύχουν πολλών ευχάριστων εκπλήξεων, ενώ θα μοιραστούν περισσότερα από 150 δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της λοταρίας της βραδιάς.

H βραδιά θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη και την ορχήστρα της.

Related Articles

6th Annual Capital Link Singapore Maritime Forum

Leading Voices on Energy Transition, Fleet Optimization, & Human Factor – 6th...

Πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στη Σαντορίνη με πρωτοβουλία της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων &...

Σύγκρουση Ε/Γ-Λάντζας με Τ/Χ σκάφος στη Σαλαμίνα

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για περιστατικό σύγκρουσης...

Τρεις αμερικανοί νεκροί και πάνω από 30 τραυματίες απο χτύπημα στην Συρία!

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ μόλις επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών Αμερικανών στρατιωτικών...