Σάββατο , 23 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Κώστας Κατσαφάδος: Η ΝΔ πρέπει να έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία
ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Κατσαφάδος: Η ΝΔ πρέπει να έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Τις περιοδείες του σε περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας συνεχίζει ο τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος.

Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε στην Ύδρα, όπου σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που έφεραν με την ψήφο τους τη ΝΔ πρώτη στις εκλογές του Μαΐου και τον ίδιο για μια ακόμη φορά πρώτο βουλευτή, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα, αλλά λόγω του εκλογικού συστήματος που είχε επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε κυβέρνηση, παρά το υψηλό ποσοστό της ΝΔ. Αυτό λοιπόν που κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες της 21ης Μαΐου, επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική, σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε 20 ημέρες από τώρα. Με μία ισχυρή ΝΔ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γιατί σήμερα η χώρα χρειάζεται πάνω απ’ όλα μία σταθερή κυβέρνηση η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής».

Ο κ. Κατσαφάδος επίσης τόνισε ότι:

«Το μεγάλο ζητούμενο των εκλογών είναι αν θα προχωρούμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω. Θέλω μαζί να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές και η χώρα θα γίνει μια κανονική χώρα, με λιγότερους φόρους, με περισσότερες θέσεις εργασίας, με καλύτερους μισθούς και συντάξεις και με περισσότερο πλούτο που θα διανέμεται στους πολίτες και ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους.  Η επόμενη Βουλή μπορεί να έχει έξι ή και επτά κόμματα και άρα ανεβαίνει ο πήχης της αυτοδυναμίας, για αυτό δεν είναι ώρα για… χαλάρωση. Οι κάλπες θα είναι άδειες. Θα πρέπει να γεμίσουν με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Related Articles

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...

Με επιτυχία το συνέδριο “Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια”

Με  μεγάλη  επιτυχία έγιναν  και οι φετεινές <Καλές θάλασσες  με υγεία και...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς Στην εκδήλωση της ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο Εισερχόμενα

Το μήνυμα άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων και της προσβασιμότητας των Ατόμων με...

Β.Κορκίδης: Οι τριετίες ενισχύουν το διαθέσιμο εισόδημα στη μάχη της ακρίβειας

Από τον Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο του ΕΒΕΠ   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό...