Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση προέδρου ΕΕΑ με τον πρόεδρο Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση προέδρου ΕΕΑ με τον πρόεδρο Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Με τον Πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Laurent Thuillier συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 12/6/2023 ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Ε.Ε.Α. για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα, και εν όψει της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου στις 26 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Παρισίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της αποστολής του Ε.Ε.Α., που συμπίπτει και με το συνέδριο όλων των διμερών Επιμελητηρίων της Γαλλίας, στο Παρίσι, στο περιθώριο του οποίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Dominique Restino, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Παρισίου, του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Παρίσι ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης και του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα μετέχουν στην αποστολή, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τη λειτουργία των δύο Επιμελητηρίων και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση της δικτύωσης και των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Στη φωτογραφία από αρ. ο κ.Χατζηθεοδοσίου με τον κ.Laurent Thuillier

 

 

 

Related Articles

Εργαζόμενοι Νοσοκομείων: Παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Εργασίας

Για την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθούς και σύνταξης, με άμεση...

ATHENS SCIENCE FESTIVAL 2024

Εκδήλωση από τους Athens Science Festival, British Council Greece και 2 ακόμη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων...

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

MARTINOS MARITIME: Λιμάνι Καλύμνου- πύλη εισόδου και εξόδου για την Ελλάδα και την Ευρώπη ταυτόχρονα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα έως και τουλάχιστον...