Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση προέδρου ΕΕΑ με τον πρόεδρο Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση προέδρου ΕΕΑ με τον πρόεδρο Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Με τον Πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Laurent Thuillier συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 12/6/2023 ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Ε.Ε.Α. για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα, και εν όψει της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου στις 26 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Παρισίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της αποστολής του Ε.Ε.Α., που συμπίπτει και με το συνέδριο όλων των διμερών Επιμελητηρίων της Γαλλίας, στο Παρίσι, στο περιθώριο του οποίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Dominique Restino, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Παρισίου, του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Παρίσι ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοίκησης και του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα μετέχουν στην αποστολή, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τη λειτουργία των δύο Επιμελητηρίων και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση της δικτύωσης και των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Στη φωτογραφία από αρ. ο κ.Χατζηθεοδοσίου με τον κ.Laurent Thuillier

 

 

 

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

Η ομιλία του πρόεδρου Ε.Ε.Α. στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις ΜμΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ...

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...