Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΜΑ 41ου Συνεδρίου ΠΟΚΚ στην ΛΑΡΙΣΑ
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ 41ου Συνεδρίου ΠΟΚΚ στην ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και σοβαρό προβληματισμό πραγματοποιήθηκε το 41  Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Απόστολος Μπίλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Λάρισας, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Παναγιώτης Τσαμπαλής και ο εκπαιδευτής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Λάρισας, Βασίλης Παρίσης. Αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της νέας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΚΚ, έκανε ο πρόεδρος της ΕΔΟΤΟΚΚ, Γιάννης Φασουλάς.
Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά επίκαιρα και «καυτά» θέματα του κλάδου, όπως η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων, η μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου για το κρεοπωλείο, οι λαθροσφαγές και η παράνομη διακίνηση κρέατος κ.ά.
Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των χορηγών του Συνεδρίου. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Ομίλου Νιτσιάκος, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΠΙΝΔΟΣ και των εταιρειών Κασίδης και Φάρμα Ελασσόνας.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα https://www.facebook.com/profile.php?id=100008474823731

 

ΠΗΓΗ https://meatnews.gr/

Related Articles

Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ: «Ως ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλουμε με έργα που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029   Το Εμπορικό...

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο...