Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΜΑ 41ου Συνεδρίου ΠΟΚΚ στην ΛΑΡΙΣΑ
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ 41ου Συνεδρίου ΠΟΚΚ στην ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και σοβαρό προβληματισμό πραγματοποιήθηκε το 41  Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Απόστολος Μπίλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Λάρισας, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Παναγιώτης Τσαμπαλής και ο εκπαιδευτής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Λάρισας, Βασίλης Παρίσης. Αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της νέας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΚΚ, έκανε ο πρόεδρος της ΕΔΟΤΟΚΚ, Γιάννης Φασουλάς.
Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά επίκαιρα και «καυτά» θέματα του κλάδου, όπως η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων, η μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου για το κρεοπωλείο, οι λαθροσφαγές και η παράνομη διακίνηση κρέατος κ.ά.
Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των χορηγών του Συνεδρίου. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Ομίλου Νιτσιάκος, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΠΙΝΔΟΣ και των εταιρειών Κασίδης και Φάρμα Ελασσόνας.

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα https://www.facebook.com/profile.php?id=100008474823731

 

ΠΗΓΗ https://meatnews.gr/

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

Η ομιλία του πρόεδρου Ε.Ε.Α. στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις ΜμΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ...

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...