Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων και Στελεχών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων και Στελεχών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2023, στο Χατζηκυριάκειο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των γονέων και των εκπροσώπων του Ιδρύματος, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και των καλών πρακτικών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη φροντίδα και ανάπτυξη των παιδιών που φιλοξενούνται στο «Χατζηκυριάκειο».

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Αρμενάκης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Μπακούρης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορείας Κυριών, η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Εκπαιδευτικοί, Επιμελήτριες και το Τμήμα Επικοινωνίας.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα δημιούργησε ένα κλίμα συνεργασίας, κάθε άποψη ακούστηκε και αντιμετωπίστηκε με σεβασμό και προσοχή. Το «Χατζηκυριάκειο» παρουσίασε τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και ενημέρωσε για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και τις δράσεις που σχεδιάζονται, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ποιότητα της παρεχόμενης φροντίδας.

Ο Πρόεδρος του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, κ. Δημήτρης Αρμενάκης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύονται το «Χατζηκυριάκειο» για την συνδρομή του στο μεγάλωμα των παιδιών τους, όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμεύτηκε πως το «Χατζηκυριάκειο» θα συνεχίσει να αναπτύσσει μια στενή και θετική συνεργασία μαζί τους προκειμένου να ενισχυθούν οι δεσμοί του Ιδρύματος με τις οικογένειες των φιλοξενούμενων παιδιών. Κοινός στόχος όλων μας, άλλωστε, είναι να μεγαλώσουμε παιδιά, υγιή, δυνατά με στόχους, όνειρα και πάθος να τα υλοποιήσουν.

 

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...