Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ 24 Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ Ελλάδος D-25 -To AHEPA Hellas ΠΕΙΡΑΙΑ HJ-9 Themistoklis βραβεύτηκε ως το Νο 2 Τμήμα
ΕΛΛΑΔΑ

24 Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ Ελλάδος D-25 -To AHEPA Hellas ΠΕΙΡΑΙΑ HJ-9 Themistoklis βραβεύτηκε ως το Νο 2 Τμήμα

Στην Ναύπακτο 9 και 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 24ου Συνεδρίου της ΑΗΕΡΑ Ελλάδος D-25 με συμμετοχή όλων των τμημάτων της .

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου έγινε από τους προερχόμενους από την Ναυπακτία , Ανώτατο Πρόεδρο ΑΗΕΡΑ κο Δημήτριο Κόκκοτα και τον Εξοχότατο Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα κο Γεώργιο Τσούνη και στην συνέχεια εκ μέρους του καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά κου Σωτήρη Θεοδωρόπουλου έγινε παρουσίαση με θέμα : ‘’Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Ελληνικής Ομογένειας στην σύγχρονη Ελλάδα’’ .

Η χορωδία Ναυπάκτου ‘’ Μίκης Θεοδωράκης ‘’ με την μουσική της παρέμβαση ομόρφυνε την συνέχεια της υπέροχης Ναυπακτιαίας νύχτας .

Την δεύτερη ημέρα οι εργασίες του Συνεδρίου έγιναν στον υπέροχο χώρο του αμφιθεάτρου του Παπαχαραλάμπειου Πνευματικού Δημοτικού Κέντρου της Ναυπάκτου, όπου μέσα από τις παρουσιάσεις αναδείχθηκε το υπέρογκο έργο της ΑΗΕΡΑ στην Ελληνική Κοινωνία για την περίοδο 2022-2023 , μέσω των Κοινωνικών της παρεμβάσεων στα θέματα Υγείας , Φιλανθρωπίας και Ελληνισμού χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών της και της ηγεσίας της AHEPA Ελλάδος.

Το 24ο Συνέδριο έκλεισε με την εκλογή της Νέας Ηγεσίας της AHEPA Ελλάδος D-25 για το διάστημα 2023-2025 και την Ανάδειξη του Προέδρου του Τμήματος ΠΕΙΡΑΙΑ HJ-9 Themistoklis κου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στην θέση του Αντιπροέδρου της Φιλανθρωπίας .

To Τμήμα AHEPA Hellas ΠΕΙΡΑΙΑ HJ-9 Themistoklis ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ως το Νο 2 Τμήμα μεταξύ των 53 Τμημάτων της AHEPA Ελλάδος D-25

για τις δράσεις του και την προσφορά του στην Κοινωνία.

Tο Συνέδριο του επομένου έτους καθορίστηκε να γίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

 

Related Articles

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...