Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home AGENDA 3η Premium Real Estate Expo 2023: 9 έως 11 Ιουνίου στο Mec Παιανίας
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

3η Premium Real Estate Expo 2023: 9 έως 11 Ιουνίου στο Mec Παιανίας

H 3η Premium Real Estate Expo 2023, η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις στην Ελλάδα, επιστρέφει στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 09 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 για ένα τριήμερο γεμάτο επαγγελματικές συναντήσεις.

 

Η Premium Real Estate Expo 2023 αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επενδυτές που επιθυμούν να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Ελληνική αγορά ακινήτων και να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις του Real Estate. Με την συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate και με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, η Premium Real Estate Expo, θα αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων του κλάδου.

Στο πλαίσιο της 3ης Premium Real Estate Expo, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο 2o Real Estate Forum, στο οποίο διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς ακινήτων, ενώ στην ενότητα Project & Investment Presentation in 60΄ καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου παρουσιάζουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης τα νέα επιχειρηματικά τους projects.

Για το 2023, η Premium Real Estate Expo, μέσω του εξειδικευμένου Hosted Buyer Program φιλοξενεί προσκεκλημένους επενδυτές από χώρες όπως το Ισραήλ, η Γερμανία, η Αγγλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Υποστηρικτής και αρωγός της 3ης Premium Real Estate Expo είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας (FIABCI Greece).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.

« “Πράσινος” επανασχεδιασμός Ευρωκοινοβουλίου Βρυξελλών – Νικήτρια πρόταση με βιώσιμη προσέγγισηH Vechro δίνει χρώμα στους δρόμους του Ηρακλειου Κρήτης »

Related Articles

Γινόμαστε η φωνή της γειτονιάς

Αγία Σοφία – Καμίνια, Παλιά Κοκκινιά – Μανιάτικα, Άγιος Δημήτριος – Απόλλωνας...

«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς: Α. Την Πέμπτη...

Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ: «Ως ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλουμε με έργα που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης...

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029

Το νέο Μανιφέστο για το ευρωπαϊκό εμπόριο της περιόδου 2024-2029   Το Εμπορικό...