Πέμπτη , 17 Ιούλιος 2025
Home ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣΠ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣΠ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Ηλία Κλάππα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Καθηγητή Μιχάλη Σφακιανάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών Καθηγητής Ιωάννης Θεοτοκάς.
Τονίστηκε η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά σε θέματα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του από 21/09/2022 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, καθώς και επέκτασής του με τη συμμετοχή του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενόψει μάλιστα της μεγάλης κοινότητας Δικηγόρων Πειραιά που ασχολούνται με το ναυτικό δίκαιο.
Αποφασίστηκε η διεξαγωγή κοινών επιστημονικών εκδηλώσεων με αντικείμενο την Τεχνητή Νοημοσύνη στη Δικαιοσύνη και το Ναυτικό Δίκαιο.
https://www.dspeiraia.gr/article.asp?n=23773&p=7&d=
 Στη φωτογραφία βλέπουμε από αρ. Ι.Θεοτοκάς, Μ.Σφακιανάκης, Η.Κλάππας

Related Articles

Η καθημερινότητα στο προσκήνιο: παρεμβάσεις με αντίκρισμα στον Πειραιά 

Η καθημερινότητα στο προσκήνιο: παρεμβάσεις με αντίκρισμα στον Πειραιά  Γιάννης Μώραλης: «Η...

«Η ΓΣΕΒΕΕ στο Υπουργείο Παιδείας»

«Η ΓΣΕΒΕΕ στο Υπουργείο Παιδείας» Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων...

Καίρια συνάντηση του ΠΣΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Χάρη Θεοχάρη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ Καίρια συνάντηση του ΠΣΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ....

Julia Tseti (Tsetis Group), was honored with the Women’s Entrepreneurship Excellence Award

A very special moment for the Tsetis Group at the recent “Protagonists...