Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home SLIDER Η ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ χορήγησε υποτροφία διαμέσου της ΕΕΕ στη μνήμη του πατρός της Σταύρου Α. Νταϊφά
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ χορήγησε υποτροφία διαμέσου της ΕΕΕ στη μνήμη του πατρός της Σταύρου Α. Νταϊφά

Από την κ.Ειρήνη Νταϊφά, Εντεταλμένη Σύμβουλο  Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, για τη χορήγηση υποτροφίας διαμέσου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στη μνήμη του πατρός της Σταύρου Α. Νταϊφά.

 

“Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024,στην οποία συμμετείχα με μεγάλη μου χαρά, για ένατη συνεχή χρονιά με την θεσμοθέτηση υποτροφίας από μέρους μου στην μνήμη του αείμνηστου πατέρα μου Σταύρου Νταϊφά, την οποία απένειμα στην Μαρία Γκούλτα και είμαι βέβαιη ότι θα την χρησιμοποιήσει με σύνεση και δημιουργικότητα !!!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έμπρακτης στήριξης της νέας γενιάς της χώρας και επιβράβευσης της αριστείας, απονεμήθηκαν 100 + 1 Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης για σπουδές σε Πανεπιστήμια τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η χορήγηση των 100 +1 Υποτροφιών αποτελεί το πιο διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτυπώνει έμπρακτα πως η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μαζί!!!”

 

Related Articles

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

VANOS’ Protect & Defend retail: inspiring gifts, for this Easter season

This Easter season, if you are looking for inspiring gifts, visit the...

GAC: Record-breaking container throughput following import surge

 Gothenburg, Sweden The container volumes at the Port of Gothenburg continue to...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΤ – ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ»

Οι μαθητές των Γυμνασίων του Πειραιά γνωρίζουν καλύτερα ένα σύμβολο της πόλης...