Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η GRIDSHIPPING & CAPITAL LTD συμμετείχε στο Hellenic-American Gala του Propeller Club
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η GRIDSHIPPING & CAPITAL LTD συμμετείχε στο Hellenic-American Gala του Propeller Club

Η Grid Shipping & Capital Ltd συμφερόντων του εφοπλιστή Δρ. Παναγιώτη Χ. Φασουλή συμμετείχε στο Hellenic-American Gala  που διοργάνωσε το Propeller Club of Piraeus.

 

Δήλωση του κ. Φασουλή: 
Στις 11.07.2023 η Ναυτιλιακή μας εταιρεία συμμετείχε στην βράβευση των 27 εισηγμένων εταιρειών στην Αμερικανική κεφαλαιαγορά που διοργάνωσε εξαιρετικά το Propeller Club στο Light house του Niarchos Foundation.
Μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων της ναυτιλίας είχα την χαρά να παρεβρεθώ με τους αρχηγούς Πολεμικού Ναυτικού. Τον Α/ΓΕΝ συμπατριώτη μου απ´ την Σαλαμίνα, Αντιναύαρχο Δρυμούση Π.Ν και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κατάρα ΠΝ. Πολύ σύντομα θα βρεθούμε ξανά σε ημερίδα που θα οργανώσει η ναυτιλιακή μας εταιρεία προς τιμή τους, όπως δεσμεύτηκα.
Φυσικά είχα την χαρά και την τιμή μαζί τους να έχω στην παρέα μου τον αγαπημένο και σεβαστό μου φίλο Senior Maritime investment Banker Γιώργο Ξηραδάκη.

www.gridshipping.com

Στη φωτογραφία: από αρισ.  Αντιναύαρχος  Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, Δρ. Παναγιώτης Φασουλής, Αντιναύαρχος  Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, Γιώργος Ξηραδάκης Πρόεδρος  Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας, ιδρυτής κσι Ceo  της εταιρείας XRTC.

 

Πρόσφατη δημοσίευση του  Δρ. Φασουλή:

Δρ. Πάνος Φασουλής Owner Managing Partner Grid Shipping & Capital Ltd. – Grid Shipping Management Ltd.

“Διεύρυνση και ανάπτυξη του στόλου μας πραγματοποιήθηκε σήμερα και με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε:

“Την προσθήκη νέου φορτηγού πλοίου επιβεβαίωσε σήμερα 25.5.2023 η Grid Shipping & Capital Ltd συμφερόντων του εφοπλιστή Δρ. Παναγιώτη Χ. Φασουλή”.

Η πλοιοκτήτρια ναυτιλιακή εταιρεία Grid Shipping & Capital Ltd προχώρησε σε αγορά φορτηγού πλοίου και με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο στόλο της το M/V AMMOS.

Το ναυτιλιακό τμήμα της σελίδας μας www.newsnews.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα πλοιοκτήτη όπου μας επιβεβαίωσε την νέα αγορά και προσθήκη του bulk carrier M/V AMMOS. Το M/V AMMOS είναι Ιαπωνικής κατασκευής φορτηγό πλοίο 28.219 DWT  το οποίο συμφωνήθηκε για ιδιοκτησία καθώς και η συνέχιση της διαχείρισης από την συμπλοιοκτήτρια εταιρεία TIDE LINE INC.

Στα πλαίσια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μαζί του, μεταξύ άλλων μας ανέφερε, <<Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος διότι με την προσθήκη αυτή στο στόλο μας, η Grid Shipping & Capital Ltd, επισφραγίζει την μεγάλη και διαρκή συνεργασία με την συμπλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία φορτηγών ποντοπόρων πλοίων Tide Line Inc, συμφερόντων του εφοπλιστή κ. Πάρι Ξανάλατου

 Από κοινού πλέον οι ναυτιλιακές  Grid Shipping και Tide Line έχουν σε  πλήρη ιδιοκτησιακό  έλεγχο (5) πέντε Bulk Carries αρχής γενομένης της συνεργασίας μας το 2021 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη αυτή συνεργασία ξεκίνησε με ταπεινότητα και σεβασμό στην ναυτιλία, όπως έκαναν οι γονείς μας που προέρχονται απ’ τον κλάδο αυτό και η κοινή πορεία αυτή προχωράει στην επόμενη σελίδα για περεταίρω διεύρυνση του στόλου. Προχωράμε με σταθερά βήματα, χαμηλό δανεισμό, υπομονή και επιμονή. Όπως είχα δεσμευτεί ότι την ανακοίνωση του νέου μας πλοίου θα την πραγματοποιήσω απ’ το κανάλι σας ως είδηση θα μου επιτρέψετε να πω ότι  η Grid Shipping & Capital Ltd με την βοήθεια της Παναγίας μας, θα συνεχίσει την διεύρυνση του στόλου της μέσα στο 2023 πάντα σε συνεργασία με την Tide Line Inc. Ήδη εξετάζουμε την περεταίρω ανάπτυξή μας με σταθερά βήματα και άμεσα θα έχουμε εξελίξεις. Πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι, εξετάζουμε την προσθήκη πλοίου μεγαλύτερου τονάζ ενδεχομένως sister vessel του M/V AETOS >>.

Το τμήμα reporting and communication της Grid Shipping & Capital Ltd, μας έδωσε τα στοιχεία του πλοίου και εμείς με την σειρά μας αναφέρουμε ενδεικτικά. Το MV AMMOS είναι ένα πλοίο κατασκευής 2011, 28.319 DWT logger πλήρως ναυπηγημένο στο  Imabari Shipyard, της Ιαπωνίας. Καλές θάλασσες και καλότυχο το νέο πλοίο.”

Η ανακοίνωση στο newsnews https://newsnews.gr/

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024

Από τον  Δημήτρη  Ίσαρη πρόεδρο ΣΟΛΠ, εκλεγμένο μέλος στη  ΣΤΑ, Πρόεδρο του...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...