Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home AGENDA ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ:10 ΧΡΟΝΙΑ «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΣΜΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ – ΚΑΡΤΕΡ»
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ:10 ΧΡΟΝΙΑ «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΣΜΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ – ΚΑΡΤΕΡ»

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη τιμά τη μνήμη, το έργο και το όραμα της μεγάλης δωρήτριας Ισμήνης Χρυσοχόου-Κάρτερ και διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση-συναυλία με τη συμμετοχή των διακριθέντων του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

Στη συναυλία αυτή, οι διακριθέντες της «Υποτροφίας Ισμήνης Χρυσοχόου Κάρτερ» συναντώνται με την Ελληνοαυστριακή Ακαδημία Εγχόρδων “Strings in Motion” που έχει ιδρύσει ένας από τους επιφανέστερους μαθητές της Ισμήνης Κάρτερ, ο Χρήστος Κανέττης, βιολονίστας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Mozarteum Salzburg της Αυστρίας.

Στη μεγάλη συναυλία, στην οποία δίδεται και ένας επετειακός χαρακτήρας, καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια του Πανελληνίου Διαγωνισμού Βιολιού, σε ένα συναρπαστικό σύνολο εγχόρδων, οι εξαιρετικοί βιρτουόζοι ανιχνεύουν ένα πέρασμα μέσα από την Κλασική και Ρομαντική περίοδο, εστιάζοντας σε έργα που υπεραγαπούσε η αξέχαστη Ισμήνη Κάρτερ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...