Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Event Awards με τη σφραγίδα της MEGA Brokers
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Event Awards με τη σφραγίδα της MEGA Brokers

Μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “SALES AWARDS” που διοργάνωσε η MEGA Brokers για τις  βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου στο μαγευτικό χώρο του Anassa City Events με κεντρική παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

 

Εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου  και του ευρύτερου κλάδου του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με  βραβεύσεις, μουσική, φαγητό και συνεργάτες που μέσα από χρόνια συνεργασίας έγιναν πλέον φίλοι.

 

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς και το πιο ισχυρό δίκτυο πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά, αναδείχτηκαν οι 37 συνεργάτες της MEGA Brokers που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2022.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video με κεντρικό σύνθημα «ζήστε κάθε στιγμή με ασφάλεια» ενώ πρώτη στο βήμα ανέβηκε η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον Διογένη Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της MEGA Brokers το 2022 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους και τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2023.

 

Στα επιτεύγματα της εταιρείας αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος,  επιβεβαιώνοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

 

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, μιλώντας για τις προοπτικές του κλάδου, τις σχέσεις με την Πολιτεία και την τρέχουσα κατάσταση ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις επιτυχίες των συνεργατών της εταιρείας.

 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της χορηγίας βραβείου στο ΕΛΙΖΑ και την συγκινητική ομιλία του εκπροσώπου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού κυρίου Παναγιώτη Μάντη, αποδεικνύοντας πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη ανήκει στον πυρήνα της στρατηγικής της εταιρείας  και εκφράζεται κάθε χρόνο με το ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ».

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντας τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Γιαννιά και της μπάντας του ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2023-2024 των συνεργατών της εταιρείας στο εξωτικό Μπαλί  .

 

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου με την κομψή σύζυγό του κ. Χρύσα Τσίχλη

 

Related Articles

Δρ.Γιάννης Πατηνιώτης: Πρόκληση της αναγνώρισης των Soft Skills!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ: “*Ηγετικές Ικανότητες: Η ικανότητα να καθοδηγείς και να εμπνέεις την...

Εργαζόμενοι Νοσοκομείων: Παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Εργασίας

Για την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθούς και σύνταξης, με άμεση...

VANOS S.A.: Antimicrobial tape create a protective barrier against bacteria and viruses

Don’t let the flu catch you off guard this season. VANOS S.A....

ΕΒΕΠ: Οι ΜμΕ στην ΕΕ επιμένουν στην αρχή «Σκέψου πρώτα σε μικρή κλίμακα και δράσε σε μεγάλη»

  Από τον  Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Οι ΜμΕ...