Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024
Home SLIDER Η Επιτυχημένη Ανάβαση της Ορειβατικής Ομάδας του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στην Δεύτερη Υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, το Σκολιό του Ολύμπου, στα 2.911 Μέτρα Υψόμετρο
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Επιτυχημένη Ανάβαση της Ορειβατικής Ομάδας του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στην Δεύτερη Υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, το Σκολιό του Ολύμπου, στα 2.911 Μέτρα Υψόμετρο

Ο capt. Δημήτρης Ματθαίου Πρόεδρος του  Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, δήλωσε:

Ως Πρόεδρος του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, θα ήθελα να σας ανακοινώσω με ιδιαίτερη περηφάνια την δεύτερη επιτυχημένη ανάβαση του Ahepa Maritime Chapter στον Όλυμπο, την οργάνωση της οποίας ανέλαβα και καθοδήγησα για αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

 

 

Μετά την πρώτη κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής του Ολύμπου του Μύτικα στα 2.918 μέτρα, τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, το Chapter μας διοργάνωσε μια ακόμα ορειβατική εκδρομή, αυτή τη φορά στην δεύτερη υψηλότερη κορυφή της Ελλάδος και του μυθικού βουνού, την κορυφή Σκολιό, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 2.911 μέτρων.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αδερφούς, καθώς επίσης και τους συνοδούς τους, που όλοι μαζί φέραμε εις πέρας αυτή την απίστευτη δοκιμασία. Η ανάβαση στον Όλυμπο ήταν τεράστια πρόκληση! Οι συνθήκες που ήρθαμε αντιμέτωποι ήταν πολύ δύσκολες, παρόλα αυτά σταθήκαμε στο ύψος μας και παλέψαμε, αφήνοντας πίσω μας οποιαδήποτε αρνητική σκέψη μας έλεγε να τα παρατήσουμε και καταφέραμε να κατακτήσουμε για δεύτερη φορά το υψηλότερο βουνό της Ελλάδος, βγαίνοντας για ακόμη μια φορά νικητές. Ήμασταν μια φοβερή ομάδα και όλη η εμπειρία που ζήσαμε δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσάς.

«Οι επιτυχίες μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας. Όταν πηγαίνεις μόνος σου, μπορείς να πάς γρήγορα. Όταν πηγαίνεις με άλλους, μπορείς να φτάσεις μακριά.»

Θέλω επίσης, να συγχαρώ όσους κατάφεραν να μας ακολουθήσουν στο βουνό, αλλά αποφάσισαν να μην ανέβουν στην δεύτερη ψηλότερη κορυφή, το Σκολιό. Αξίζετε και εσείς να είστε υπερήφανοι για την δική σας υπερπροσπάθεια και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρατε την απόφαση να μας ακολουθήσετε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την νίκη μας.

Είναι γνωστό, ότι όλοι θέλουν να σταθούν στην κορυφή, αλλά η ομορφιά βρίσκεται στην σκληρή δουλειά και προετοιμασία, στην εμπειρία της ανάβασης, της κατάβασης και ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ και όχι μόνο στην κατάκτηση της κορυφής. 

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά!!!

Related Articles

ΈΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Υποδέχτηκε 4 αντιπροσωπίες Κινεζικών οργανισμών στα Ποσειδώνια

Με ιδιαίτερη χαρά η Ένωση Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας   υποδέχτηκε...

DYNAGAS: Job opportunity

Disbursement Officer Glifádha, Attiki, Greece 51-200 employees   Responsibilities Process and manage...

Discover KATRADIS Wire Ropes lubricators

Ensure optimal performance and longevity of your marine operations with Wire Rope...

Η Franman συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στα φετινά Ποσειδώνια

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις πιο...