Πέμπτη , 30 Μάιος 2024
Home AGENDA ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ: Έναρξη εγγραφών στα σεμινάρια για το 2023-2024
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ: Έναρξη εγγραφών στα σεμινάρια για το 2023-2024

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2023-24

 

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (HSA -HellenicShipbrokersAssociation) προχωρά στη διοργάνωση των επιμορφωτικών του πρακτικών Σεμιναρίων για 26η συνεχή χρονιά.

 

Τα Σεμινάρια του HSA έχουν βραβευθεί επανειλημμένα, και αφορούν όλους όσους έχουν τη διάθεση να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στα περί τη ναυτιλία επαγγέλματα, είτε είναι φοιτητές ή απόφοιτοι, είτε ήδη επαγγελματίες. Τα Σεμινάρια προσφέρουν συμπυκνωμένη πρακτική γνώση, που δεν είναι δυνατόν να ληφθεί από αλλού, επιλύουν απορίες, συμπληρώνουν κενά, και καλύπτουν όλα τα θέματα που άπτονται της σημερινής ναυτιλίας.

 

Ολοι ανεξαιρέτως οι Εισηγητές είναι έμπειροι επαγγελματίες του ναυτιλιακού χώρου, οι οποίοι έχουν τη φιλοδοξία να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και να αναδείξουν νεότερα στελέχη, μέσω της διαρκούς ενημέρωσης, της καλλιέργειας διαπροσωπικών επαφών και της δια βίου εκπαίδευσης, διατηρώντας το γνωστικό υπόβαθρο των επαγγελματιών του χώρου σε ιδιαίτερα υψηλό ποιοτικό επίπεδο.

Η παρακολούθηση του απαιτητού αριθμού Σεμιναρίων, σε συνδυασμό με την επιτυχή συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις, οδηγεί στην απόκτηση του SGC (ShipbrokersGnosisCertificate), το οποίο προσυπογράφεται και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι απόφοιτοι των Σεμιναρίων και κάτοχοι του SGC έχουν πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης σε εταιρείες του κλάδου, τόσο στον τομέα της μεσιτείας ναυλώσεων ή αγοραπωλησιών πλοίων, όσο και σε πλοιοκτήτριες ή εταιρείες ναυλώσεων πλοίων, αλλά και σε άλλους σχετικούς κλάδους όπως ναυτιλιακές ασφαλίσεις, πρακτόρευση, προμήθειες πλοίων, κλπ., οι δε αριστούχοι έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της επιμόρφωσής τους μέσω υποτροφιών για φοίτηση σε προγράμματα συνεργαζομένων με τον HSA εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του HSA (hsa.gr), ενώ περαιτέρω πληροφορίες μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει:

  • από το σχετικό link (https://www.hsa.gr/seminars.html ) της ιστοσελιδας
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στη διεύθυνση (hsa@hsa.gr)
  • τηλεφωνικά από τη Γραμματεία του Συνδέσμου, τηλέφωνο 210 4220055

 

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, όπως συνήθως, συνεπώς προτείνεται η έγκαιρη προεγγραφή στα Σεμινάρια με εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Γραμματεία του Συνδέσμου.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης του HSA

Related Articles

Παρασημοφόρηση του Πάνου Λασκαρίδη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής απένειμε σήμερα το πρωί...

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ 2023-2024

Δημοσιεύτηκε σήμερα η Ετήσια Έκθεση 2023-2024 της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία...

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2024: Συναυλία με την Γλυκερία στην Πειραϊκή

10 χρόνια Ημέρες Θάλασσας Με βάρκα την Ελλάδα  Σε ένα μουσικό ταξίδι...

Η ιστορία των Καρπαθίων του Πειραιά

Πρόσκληση και Πρόγραμμα: Η ιστορία των Καρπαθίων του Πειραιά | Ημέρες Θάλασσας...