Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ε.Β.Ε.Π.: Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ε.Β.Ε.Π.: Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων»

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρόγραμμα «Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων», το οποίο υλοποίησε το Ε.Β.Ε.Π. στο πλαίσιο της Πράξης 5070792 του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, ΕΣΠΑ 2014-2020, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).

Το Πρόγραμμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη προσπάθεια παρέμβασης μέσω της παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης 760 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας της Αττικής, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, ώστε να ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα, για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

Η Κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών, αφορούσε σε 6 εκπαιδευτικά αντικείμενα (Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-Commerce), Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Marketing, Στέλεχος Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Στέλεχος εξαγωγικού – διεθνούς εμπορίου, Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης, Τεχνικός Συντήρησης Εγκαταστάσεων).

Προηγήθηκαν υπηρεσίες επαγγελματικής Συμβουλευτικής (3 ατομικές συνεδρίες) με στόχο την ενίσχυση των ωφελούμενων για τη βέλτιστη χρήση των «αποθεμάτων» και των ικανοτήτων που διαθέτουν, μέσα από την παροχή νέων και καινοτόμων μεθόδων που εξασφαλίζουν την προσωπική τους ανάπτυξη και την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Οι ωφελούμενοι, που συμμετείχαν στη διαδικασία Πιστοποίησης έλαβαν Εκπαιδευτικό Επίδομα, αντίστοιχο των ωρών παρακολούθησής τους στα Τμήματα Κατάρτισης, οι δε επιτυχόντες στις σχετικές εξετάσεις απέκτησαν αντίστοιχο Πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024

Από τον  Δημήτρη  Ίσαρη πρόεδρο ΣΟΛΠ, εκλεγμένο μέλος στη  ΣΤΑ, Πρόεδρο του...