Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δράσεις και επισκέψεις του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Άγγελου- Ιωάννη Μπουλντούμη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δράσεις και επισκέψεις του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Άγγελου- Ιωάννη Μπουλντούμη

Ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού των ακτών 16/9/2023
Συμμετείχα και εγώ, μαζί με πολλούς εθελοντές, στη δράση του Δήμου Πειραιά και του προγράμματος Europe Direct Piraeus στον καθαρισμό του Όρμου Αφροδίτης στην Πειραϊκή
Σάββατο πρωί στη λαϊκή αγορά στην οδό Μαρίας Χατζηκυριακού. Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε με τους κατοίκους της περιοχής και συζητήσαμε για όσα τους απασχολούν σχετικά με τη γειτονιά μας.
Επισκεφθήκαμε σήμερα τις Δομές Κοινωνικής Ένταξης του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων και συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρό της κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη που υλοποιεί ένα τεράστιο έργο επί σειρά ετών με μοναδικό πάθος και αφοσίωση ζωής.
Ξεναγηθήκαμε στους χώρους σίτισης, στο κοινωνικό παντοπωλείο, το υπνωτήριο και το εντευκτήριο και τα γραφεία του επαγγελματικού προσανατολισμού. Συζητήσαμε για τις ανάγκες του χώρου και τη βοήθεια που χρειάζονται. Μιλήσαμε με τους κοινωνικούς λειτουργούς της δομής και τους υπόλοιπους εργαζομένους.
Είναι μια δομή με γερές βάσεις που εμπνέεται και μεγαλουργεί με πρωτεργάτη τον ιδρυτή της κ. Μαρωνίτη και συμπαραστάτες ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με βαθύ και πραγματικό ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.
Πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή προσφορά!
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα, του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μώραλη. Με τέτοιες δράσεις, γίνεται ξεκάθαρο πως η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα που πρέπει να μας απασχολήσει, ώστε να ανοίξει το κέντρο του ΟΚΑΝΑ με τις αναγκαίες και νόμιμες προϋποθέσεις.

Related Articles

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

Βασίλης Κορκίδης«Η κυβέρνηση μπορεί να τρέξει γρηγορότερα και να πετύχει περισσότερα»

Δήλωση προέδρου ΕΒΕΠ & ΠΕΣΑ Βασίλη Κορκίδη για τον ανασχηματισμό «Η κυβέρνηση...

Ημερίδα  ενημέρωσης για Ευπαθείς Ομάδες

Ημερίδα  ενημέρωσης για τις «Κοινωνικές Υπηρεσίες με Πολυκαναλική Πρόσβαση των Ωφελούμενων που...

«ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ»

80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ...