Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Επίσκεψη Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα Καμίνια
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επίσκεψη Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα Καμίνια

Την περιοχή των Καμινίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε κοινόχρηστους χώρους, όπου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης, ενώ επιθεώρησε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Τάσο Πούλο και από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη, ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε την ανακατασκευασμένη πλατεία Λεγάκη, η οποία έχει αλλάξει πλήρως εικόνα, στη συνέχεια βρέθηκε στην οδό Υμηττού, όπου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις και ακολούθως στο πάρκο Αργυροκάστρου, όπου έχει δημιουργηθεί χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ΑμεΑ και για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Στόχος των παρεμβάσεων αυτών είναι η ποιοτική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων σε σημεία της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας,  προσφέροντας στους πολίτες καλύτερες συνθήκες  ζωής στην πόλη.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τα Καμίνια μαζί με τον Πρόεδρο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Τάσο Πούλο και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη. Πήγαμε στην ανακατασκευασμένη πλατεία Λεγάκη, μια από τις κεντρικότερες πλατείες της περιοχής, η οποία άλλαξε πλήρως εικόνα με την τοποθέτηση του σιντριβανιού. Μπήκαν επίσης νέα φωτιστικά, νέα παγκάκια, ενισχύθηκε το πράσινο και τοποθετήθηκαν ομοιόμορφα στέγαστρα στα καφέ της πλατείας. Μαζί με την ανάπλαση της οδού Δωδεκανήσου, του κεντρικού δρόμου που διασχίζει τα Καμίνια, η περιοχή αναβαθμίζεται, όπως και όλη η γειτονιά.

Βρεθήκαμε επίσης στην οδό Υμηττού, όπου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις, καθώς και στο πάρκο Αργυροκάστρου, όπου έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ΑμεΑ και φυσικά για όλους τους δημότες της περιοχής.

Οι γειτονιές μας ήταν και παραμένουν στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας για έναν καλύτερο Πειραιά. Μαζί Αλλάξαμε τον Πειραιά! Μαζί Συνεχίζουμε»!

Related Articles

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας,  σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε ένα «θεατρικό...

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-Γιορτάζει στις 6 Δεκεμβρίου-Περιφορά εικόνας

  Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 2, 185 37, Πειραιάς Τηλέφωνο: 210 45 11 247 Fax: 210 45...