Σάββατο , 23 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Ε.Ε.Α.: Συγκέντρωση προμηθειών για τους πληγέντες Θεσσαλίας και Έβρου
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ε.Ε.Α.: Συγκέντρωση προμηθειών για τους πληγέντες Θεσσαλίας και Έβρου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στέκεται και πάλι δίπλα σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Ήδη η Διοίκηση αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 50.000 ευρώ για αγορά ειδών που θα τις υποδείξουν τα τοπικά Επιμελητήρια, με στόχο την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας και των πυρόπληκτων του Έβρου, ενώ από σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο κτίριο του Επιμελητηρίου, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 25 του μήνα.

 

Oσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν στο ισόγειο του Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 15:00, προϊόντα ξηράς τροφής (μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, κλπ.), ψωμί του τοστ, γάλα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες παιδικές και ενηλίκων, σαπούνια, αντισηπτικά μαντήλια, κλπ.), κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει στο ισόγειο του κτιρίου του Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44), ξεκινά από τις 14 Σεπτεμβρίου 2023, θα διαρκέσει έως και τις 25 του μήνα και οι ώρες παραλαβής είναι από 09:00 έως 15:00.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές, μετά από συνεννόηση με τα τοπικά Επιμελητήρια.

Κάλεσμα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας απευθύνει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου:

«Καλώ όσους έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας σε περιοχές που πλημμύρισαν ή έγιναν στάχτη. Η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύσκολες ώρες και η επίδειξη αλληλεγγύης μπορεί να ανακουφίσει κάπως τον πόνο των πληγέντων. Ήδη το Ε.Ε.Α. διαθέτει ένα ποσό για την προμήθεια ειδών που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποι μας και τα οποία θα μας υποδείξουν τα τοπικά Επιμελητήρια, ενώ θα φροντίσουμε και για τη μεταφορά τους καθώς και της ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές. Τα χρήματα της ενίσχυσης προέρχονται από τις συνδρομές των μελών μας και είναι σημαντικό να ειπωθεί. Ο κόσμος της επιχειρηματικότητας στηρίζει την κοινωνία και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ενώ κομβικό ρόλο έχουν τα Επιμελητήρια. Εμείς ως Ε.Ε.Α. θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο γιατί αυτό μας λέει η συνείδηση μας».
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3380206 και 210-3380258

Related Articles

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...

Με επιτυχία το συνέδριο “Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια”

Με  μεγάλη  επιτυχία έγιναν  και οι φετεινές <Καλές θάλασσες  με υγεία και...

Ο Νίκος Χαρδαλιάς Στην εκδήλωση της ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο Εισερχόμενα

Το μήνυμα άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων και της προσβασιμότητας των Ατόμων με...

Β.Κορκίδης: Οι τριετίες ενισχύουν το διαθέσιμο εισόδημα στη μάχη της ακρίβειας

Από τον Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο του ΕΒΕΠ   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό...