Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Νίκος Χαρδαλιάς από τη Νέα Ιωνία: Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Χαρδαλιάς από τη Νέα Ιωνία: Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα

«Έχω υπηρετήσει τα κοινά ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και ως κρατικός λειτουργός, ως μέλος της Κυβέρνησης. Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού  «Αττική Μπροστά» Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας σήμερα σε κατοίκους της Νέας Ιωνίας. Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά, έτσι ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας και οι πολίτες της Αττικής να αισθάνονται ασφαλείς».

Αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε: «Είναι μάχη ιδεών και προγραμμάτων. Δίνουμε τον αγώνα, άνθρωποι με διαφορετικές προσλαμβάνουσες και προσεγγίσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, λοιπόν, να συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται για πόλεμο. Οι συμμετέχοντες είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, δεν είμαστε εχθροί».

Το πρωί, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στη δοξολογία που έγινε, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για τη γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία.

 

Στο παρακάτω φάκελο μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στην Νέα Ιωνία

https://we.tl/t-QGtSpgrSr5?utm_campaign=TRN_TDL_05&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&trk=TRN_TDL_05

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

Seanergy Maritime Announces Successful Delivery of a Japanese Capesize Vessel and Two New Time Charter Agreements with Costamare Bulkers Inc.

Η Seanergy Maritime ανακοινώνει την επιτυχή παράδοση ενός ιαπωνικού Capesize και δύο συμφωνίες...