Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Ο Νίκος Χαρδαλιάς Στην εκδήλωση της ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο Εισερχόμενα
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς Στην εκδήλωση της ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο Εισερχόμενα

Το μήνυμα άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων και της προσβασιμότητας των Ατόμων με Αναπηρία έστειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς από την εκδήλωση της ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο

 

Το μήνυμα της άμβλυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων, της ευαισθητοποίησης, της ισότητας και της προσβασιμότητας, με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αγάπη για τον συμπολίτη μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, έστειλε από το Παλαιό Φάληρο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη δράση αγάπης του Σωματείου ΔΥΑΜΕΑ (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι), σε μια εκδήλωση πλημμυρισμένη από συναισθήματα αλληλεγγύης, με κεντρικό της σύνθημα: «Γεμίστε την καρδιά μας με καπάκια».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με συμπολίτες μας, που κυκλοφορούν με αμαξίδιο, όπως ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης, τα παιδιά του «Ιοί και Κόρες» (μία ομάδα που δημιουργήθηκε για την ψυχαγωγία των ΑμεΑ με στόχο να τους παρέχει την δυνατότητα έκφρασης και επικοινωνίας), την Ειρήνη Ζαχάρα που πάσχει από τετραπληγία και μετακινείται με ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, κ.α., όλους με δικαιώματα στη ζωή και στην ισότιμη καθημερινή διαβίωση στις πόλεις μας.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνομίλησε αρκετή ώρα και με την Πρόεδρο του ΔΥΑΜΕΑ, Σύλβια Αντώναρου και δεσμεύτηκε ότι εφόσον τον εμπιστευτούν οι πολίτες της Αττικής, ως νέος Περιφερειάρχης Αττικής θα σταθεί στο πλευρό τους, με σαφές σχέδιο, έργο και δράσεις της Περιφέρειας για την επίλυση ενός πολύ σοβαρού κοινωνικού ζητήματος, όπως είναι η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Νωρίτερα, συνεχίζοντας το οδοιπορικό του στους Δήμους της Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε κεντρικά σημεία του Παλαιού Φαλήρου όπου συνομίλησε με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής.

 

 

Related Articles

Επικαιρότητα 30ης Νοεμβρίου 2023

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η απελευθέρωση του Ναυπλίου Ο Στάικος Σταϊκόπουλος κυριεύει το Παλαμήδι –...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ, Πρόεδρος ΟΕΕ: Στόχοι τετραετίας

Από τον Κωνσταντίνο  Κόλλια πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υποψήφιο στις...

«Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΟΒΑΣ»

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 η Πανελλήνια Ομοσπονδία πραγματοποίησε την Ετήσια Τακτική...

ΤΑΞΙ: 48ωρη απεργία στις 5 & 6 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  5 & 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Από τις 06.00 το...