Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Επισκέψεις- Δράσεις του υποψηφίου Άγγελου Μπουλντούμη
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επισκέψεις- Δράσεις του υποψηφίου Άγγελου Μπουλντούμη

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας-Εντευκτηρίου “Ο Άγιος Πορφύριος” του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο κέντρο του Πειραιά, τα οποία τελέσθηκαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Παναγιώτου, για το έργο αυτό και είπε “Αυτό που εμπνέει τα παιδιά πιο πολύ από τα λόγια μας, είναι το παράδειγμά μας” και τόνισε πως “εδώ, στο εργαστήρι, θα γίνεται ακριβώς αυτό.” Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου ευχαρίστησε όσους έχουν προσφέρει για τη δημιουργία και λειτουργία του Εντευκτηρίου.

Ευχαριστούμε το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για τις φωτογραφίες.

 

 

 

Παραβρεθήκαμε σε εκδήλωση στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά με αφορμή την Εικαστική έκθεση με θέμα “Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια των μαθητών” υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κύριο Κυριάκο Πιερρακάκη, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.
Θαυμάσαμε τα πρωτότυπα έργα Ζωγραφικής από ταλαντούχους εικαστικούς που αποτέλεσαν υπέροχα εξώφυλα για τις 33 Μαθητικές Εφημερίδες που έχουν κυκλοφορήσει με “Το Βήμα της Κυριακής”. Κάθε εφημερίδα έχει δημιουργηθεί από τους μαθητές/μαθήτριες ενός Γυμνασίου ή Λυκείου από διαφορετική πόλη της Ελλάδας κάθε μήνα. Ευχόμαστε να συνεχιστούν τέτοιες αξιέπαινες και καινοτόμες προσπάθειες που συμβάλλουν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Επισκεφθήκαμε το ΚΑΠΗ Α1 στην Καλλίπολη. Συζητήσαμε με όλα τα μέλη και ακούσαμε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους. Στόχος μας να σταθούμε με σεβασμό δίπλα στην τρίτη ηλικία.

 

Related Articles

Επικαιρότητα 1ης Μαΐου

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο ο Ν.Δένδιας ΠΟΛΙΤΙΚΑ Στον Άρειο Πάγο...

Στη Θλίψη του άλλου, να βάζεις πλάτη

Του Σπύρου Χαριτάτου Στα μάτια του άλλου κοιτάζεις τον καθρέπτη σου, βλέπεις...

Επικαιρότητα 2ας Μαΐου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Φαράγγι ιστορίας, ηρωισμού και πίστης ΕΘΝΙΚΑ Παρουσίαση στις 8 Μαΐου στη...

Ενημερωτικό Σημείωμα για Ναύτες – Ναυτόπαιδες

Ενημερώνουμε τους Ναυτόπαιδες και τους Ναύτες όλων των κατηγοριών πλοίων ότι πλέον...