Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η Στέλλα Βαρτελάτου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Στέλλα Βαρτελάτου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοίνωσε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές την Στέλλα Βαρτελάτου.

Η Στέλλα Βαρτελάτου ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στα λιμάνια. Είναι έμπειρη αυτοδιοικητικός και έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή την Στέλλα Βαρτελάτου, μια δυναμική γυναίκα με διάθεση προσφοράς στα κοινά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με ειδίκευση στα λιμάνια, απολύτως χρήσιμη στην προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη της πόλης μας με επίκεντρο τη θάλασσα. Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας. Χαίρομαι που η ομάδα μας εμπλουτίζεται με νέους υποψηφίους που συντάσσονται μαζί μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία!

Η Στέλλα Βαρτελάτου δήλωσε:
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Πειραιά, την πόλη στην οποία ζω και εργάζομαι, διότι ως μηχανικός, μητέρα, γυναίκα και πολίτης αντιλαμβάνομαι τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που μας δίνει ο αγαπημένος μας Πειραιάς ως πόλη λιμάνι, ως μια οικογενειακή, πολιτιστική, τουριστική πόλη και επιθυμώ να συμβάλλω και να διαμορφώσω τον Πειραιά…Νικητή με όλες μου τις δυνάμεις. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο».

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Πρέβεζα.
Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π) στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου απέκτησα και ειδικότητα στη ‘‘Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης’’ στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος ‘‘Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων’’

Το 2004 συνεργάζομαι με το Εργαστήριο Λιμενικών έργων του Ε.Μ.Π ενώ από το 2006 εως το 2008, συνεργάστηκα με το Υπουργείο Οικονομικών ως επιστημονικός και τεχνικός σύμβουλος για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα (3 ΚΠΣ και ΕΣΠΑ) και το Υπουργείο Ανάπτυξης για ενεργειακά θέματα και θέματα αδειοδοτήσεων.

Το 2009 ξανασυνεργάζομαι με το Εργαστήριο Λιμενικών έργων.Η συνεργασία μου με το Ε.Μ.Π συνοδεύεται από μια πληθώρα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά συνέδρια.

Το 2012 αναλαμβάνω αρμοδιότητες Συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Παράλληλα ιδιωτεύω ως μελετήτρια μηχανικός κυρίως σε λιμενικά και υδραυλικά έργα.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο νυν Δήμαρχος με τιμάει με την εμπιστοσύνη του και με επιλέγει για το δύσκολο ψηφοδέλτιο του Διευρυμένου Δήμου Πρέβεζας, όπου και εκλέγομαι.
Οι δραστηριότητες μου ως δημοτική συμβούλου στον νέο Δήμο Πρέβεζας επικεντρώθηκαν σε θέματα τεχνικά, παιδείας, τουρισμού και ισότητας των δυο φίλων.
Παράλληλα ως μέλος του Κινήματος «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» ασχολούμαι των ελληνικών και τοπικών προϊόντων του Νομού Πρεβέζης διαχέοντας την ιδέα, τους στόχους καθώς και τον εθελοντισμό που απορρέει μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες.

Το 2011, ως εκπρόσωπος του Δήμου Πρεβέζης εκλέγομαι 2η σε σταυρούς στην Περιφέρεια Ηπείρου για να εκπροσωπήσω την Περιφέρεια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Τον Οκτώβριο της ίδιας χρόνιας ως υποψήφια σε ψηφοδέλτιο της ΚΕΔΕ για το εποπτικό συμβούλιο εκλέγομαι πρώτη επιλαχούσα.
Η διοίκηση της ΚΕΔΕ με τοποθετεί στην Επιτροπή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Τουρισμού.
Επίσης προσφάτως διορίστηκα στο ΔΣ της ΕΤΑΔ Α.Ε, της εταιρίας του διαχειρίζεται όλη την ακίνητη περιουσία του δημοσίου και προήλθε από τη συγχώνευση της ΕΤΑ (ελληνικά τουριστικά Ακίνητα), της ΚΕΔ (Κτηματική εταιρία δημοσίου) και τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

 

Επικοινωνία

Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 62
694 757 9663
svartelatou@gmail.com
INSTAGRAM
FACEBOOK
stellavartelatou.gr

 

Related Articles

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Ο Χριστός έδωκε τον εαυτόν Tου ”λύτρον αντί πολλών”, για όλο τον κόσμο όλων των εποχών»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς Ιερούργησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2 Μαΐου...

Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση 2023-2024 Βράβευση Δήμου Πειραιά και δύο σχολείων της πόλης μας

Ο Δήμος Πειραιά έλαβε ειδικό έπαινο ευχαριστίας, καθώς παρείχε άμεση και συνεχή...

Με ομόφωνο ψήφισμά του  το  Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εκφράζει  τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Κέντρων Πρόληψης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά,  κατά τη συνεδρίαση του,  τη Μ. Δευτέρα,  29-4-2024, ενέκρινε  ομόφωνα και εξέδωσε ψήφισμα, εκφράζοντας  τη...

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: “Τα έθιμα του Πάσχα φανερώνουν τη στενή σχέση των Ελλήνων με τη θάλασσα”

Tα έθιμα και οι παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας ζωντανεύουν σε όλη την...