Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Π. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΟΥΑΛΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Π. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΟΥΑΛΙΑΣ

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά μεταξύ του Προέδρου του ΔΣΠ Ηλία Κλάππα και του Αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αγγλίας – Ουαλίας (The Law Society of England and Wales) Nick Emmerson.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE)  Νίκος Κούτκιαςκαι τα μέλη της Αντιπροσωπείας, σύμβουλοι Δ.Σ.Π., Μαρία Σταματογιάννη  και Ηλίας Πολλάλης.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αμοιβαία συνεργασία, την οργάνωση του δικαστικού συστήματος στις δύο χώρες και την συμμετοχή των δικηγόρων σε αυτό, καθώς και την διάρθρωση του νομικού επαγγέλματος στη Βρετανία και την Ελλάδα.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινού επαγγελματικού ενδιαφέροντος και, μεταξύ άλλων, για το καθεστώς και την επαγγελματική δραστηριότητα των δικηγόρων Αγγλίας και Ουαλίας στην Ελλάδα μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και, αντίστοιχα, των Ελλήνων δικηγόρων στη Βρετανία.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...