Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Last call για την υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Last call για την υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το ΜΠ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 2023-24. Το Πρόγραμμα δύο εξαμήνων, απευθύνεται σε αποφοίτους, οι οποίοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών και θα αναδειχθούν και διακριθούν ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη Διεθνών Οργανισμών, της Διπλωματικής Υπηρεσίας, δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, ινστιτούτων ανάλυσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμβουλοι διεθνών υποθέσεων σε Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο, σε οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και σε κάθε σχετικό φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Απευθύνεται επίσης, στη σκεπτόμενη νέα γενιά πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εργαλεία γνώσης και ανάλυσης για λήψη αποφάσεων, για ένα μέλλον ουσιαστικών προκλήσεων και εξειδίκευσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις δύο διαστάσεις του, την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή, βασίζεται σε τρεις αλληλοϋποστηριζόμενους διδακτικούς και ερευνητικούς πυλώνες: Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική, Διεθνές Δίκαιο, Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Χρηματοοικονομικοί Θεσμοί, Διεθνής Πολιτική Οικονομία και Διεθνές Εμπόριο και Επιχειρήσεις.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό προσφέρει την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, που αναζητά το σημερινό διεθνοποιημένο περιβάλλον και η δυναμική και συνεχώς ανασυντασσόμενη παγκόσμια πολιτική.

Πληροφορίες

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Κατσιγιάννη,

Επιστημονική Συνεργάτιδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος

e-mail: katsigianni_maria@yahoo.gr

τηλ.: 6936649588

 

http://www.des.unipi.gr/files/ma-ies/prokirixi/aitisi.pdf

Related Articles

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAVRIKOS IMPORTS S.A. για πέμπτη χρονιά στα Greek Exports Forum & Awards 2024

Η εταιρεία MAVRIKOS BORN2EXPORT βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία Top Trading Export Company αναδεικνύοντας την εξαιρετική...

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...