Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η CMAD. ARGOUDELIS&CO S.A.  εγκαινιάζει το πρωτοποριακό εργαστήριο ναυτιλιακού αυτοματισμού στο BCA COLLEGE!
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η CMAD. ARGOUDELIS&CO S.A.  εγκαινιάζει το πρωτοποριακό εργαστήριο ναυτιλιακού αυτοματισμού στο BCA COLLEGE!

Η CMAD. ARGOUDELIS&CO S.A. παρουσίασε με υπερηφάνεια το πρωτοποριακό εργαστήριο αυτοματισμού της, στο CityCampus του BCA COLLEGE στις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση πρόκειται να φέρει επανάσταση στη ναυτιλιακή εκπαίδευση και τις πρακτικές του κλάδου, προσφέροντας πλήθος πλεονεκτημάτων τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τις ναυτιλιακές εταιρείες.

 

Το Εργαστήριο Αυτοματισμού, το πρώτο του είδους του στην περιοχή, σηματοδοτεί τη δέσμευση της CMA για την προώθηση της καινοτομίας, την πρόοδο της ναυτιλιακής τεχνολογίας και την καλλιέργεια μελλοντικών ταλέντων στον ναυτιλιακό τομέα. Αυτή η στρατηγική συνεργασία με το BCA COLLEGE έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής, προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για τις διαρκώς εξελισσόμενες προκλήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Βασικά οφέλη για τους μαθητές:

1.Πρακτική μάθηση: Το εργαστήριο αυτοματισμού παρέχει στους σπουδαστές ένα πρακτικό περιβάλλον για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στα συστήματα ναυτιλιακού αυτοματισμού, τη ναυσιπλοΐα και την τεχνολογία ελέγχου. Αυτή η έκθεση στον πραγματικό κόσμο θα ενισχύσει τις δεξιότητές τους και την απασχολησιμότητά τους.

2.Πρόγραμμα σπουδών σχετικό με τη βιομηχανία: Το BCA COLLEGE θα ενσωματώσει το εργαστήριο στο πρόγραμμα σπουδών του, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές θα λάβουν σύγχρονη εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής για τους αυτοματισμούς που χρησιμοποιούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

3.Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε προγράμματα πρακτικής άσκησης και πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης με την CMA, δημιουργώντας μια άμεση πορεία προς μια ικανοποιητική καριέρα στον ναυτιλιακό τομέα.

Βασικά οφέλη για τις ναυτιλιακές εταιρείες:

1.Δεξαμενή ταλέντων: Οι ναυτιλιακές εταιρείες θα επωφεληθούν από μια καλά εκπαιδευμένη δεξαμενή αποφοίτων εξοπλισμένων με τις τελευταίες γνώσεις και δεξιότητες, έτοιμων να συμβάλουν στις ανάγκες αυτοματοποίησης και τεχνολογίας τους.

2.Έρευνα και ανάπτυξη: Το Εργαστήριο Αυτοματισμού θα λειτουργήσει ως κόμβος για συνεργατικά ερευνητικά έργα μεταξύ της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. και του BCA COLLEGE, προωθώντας την καινοτομία και οδηγώντας σε εξελίξεις στον τομέα του ναυτιλιακού αυτοματισμού.

3.Προώθηση της βιομηχανίας: Με πρόσβαση σε εξειδικευμένους αποφοίτους και τεχνολογία αιχμής, η ναυτιλιακή βιομηχανία μπορεί να αναμένει αυξημένη αποδοτικότητα, ασφάλεια και ανταγωνιστικότητα.

 

Οι Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της   CMAD. ARGOUDELIS&COS.A., εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το επίτευγμα ορόσημο, δηλώνοντας: “Πιστεύουμε ότι η επένδυση στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητά της. Το εργαστήριο αυτοματισμού στο BCA COLLEGE αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για την καλλιέργεια ταλέντων και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα”.

Ο Χάρης Δασκάλακης, Διευθύνων Σύμβουλος του BCACOLLEGE, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, λέγοντας: “Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους φοιτητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και να τους προετοιμάζουμε για επιτυχημένη σταδιοδρομία. Το Εργαστήριο Αυτοματισμού θα τους ενδυναμώσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαπρέψουν στη ναυτιλιακή βιομηχανία”.

Στην τελετή εγκαινίων του Εργαστηρίου Αυτοματισμού συμμετείχαν ηγέτες του κλάδου, εκπαιδευτικοί και δημοσιογράφοι, οι οποίοι αναγνώρισαν τη σημασία αυτής της συνεργασίας για το μέλλον του ναυτιλιακού τομέα.

Η CMAD. ARGOUDELIS&CO S.A.και το BCACOLLEGE προσβλέπουν σε μια γόνιμη συνεργασία που θα προωθήσει τη ναυτιλιακή καινοτομία, θα ενδυναμώσει τους σπουδαστές και θα αναβαθμίσει τον κλάδο στο σύνολό του.

 

Σχετικά με την CMAD. ARGOUDELIS&CO S.A.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως για περισσότερα από 35 έτη. Εδρεύει στον Πειραιά σε ιδιόκτητα κτίρια 1400m2.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, εμπόριο και πώληση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, πνευματικών, υδραυλικών εξαρτημάτων, πλακετών και συστημάτων αυτοματισμού στην αγορά της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και της ενέργειας. Επίσης, η CMA πρόσφατα κατάφερε να  πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013 από την EUROCERT, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία πιστοποιήσεων.

Η CMA είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες, CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, Κα Γεωργίου Κατερίνα, Τηλ.  +30210 4615 831 Εσωτ. (#342), Φαξ: +30210 4615 832, email:k.georgiou@cmagreece.com και ιστοσελίδαwww.cmagreece.com.

 

Σχετικάμε το BCA COLLEGE

Το BCA συνδυάζει την ποιότητα, την εξωστρέφεια και τις προοπτικές της βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τη ζωή στην Ελλάδα. Προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση βρετανικών πτυχίων που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, τα ίδια που απονέμονται στους φοιτητές που σπουδάζουν στο Λονδίνο.Ενσωματώνει επίσης τις έννοιες της αξιολόγησης και της αριστείας σε όλες τις δραστηριότητές του, καθώς μόνο αυτές οι έννοιες και πρακτικές δημιουργούν επιτυχημένους ανθρώπους και δημιουργικές κοινωνίες.

 

Η ιστορία του BCA και οι εκπαιδευτικές του στρατηγικές επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή του κολλεγίου στις αξίες που πρεσβεύει: προσφέρει αποκλειστικά σπουδές στον ευρύτερο τομέα των επιχειρήσεων.Το BCA φιλοδοξούσε να γίνει ηγέτης στον τομέα αυτό και το πέτυχε.Γενιές επιτυχημένων στελεχών με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό χρησιμοποίησαν το BCA ως εφαλτήριο για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Για περισσότερες πληροφορίες, BCACOLLEGE,BCACOLLEGE, Διευθυντής Επιχειρησιακής    Ανάπτυξης, Κ. Μάριος  Μπουγιούκας,Τηλ.+30210 7253782, fax: +30210 7251563,email: mbougioukas@bca.edu.grandwebsitewww.bca.edu.gr.

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...