Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Ο Γιώργος Τσαβλίρης στα “Ελλήνων Έργα”: Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη περιουσία αλλά μεγάλη καρδιά!
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Γιώργος Τσαβλίρης στα “Ελλήνων Έργα”: Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη περιουσία αλλά μεγάλη καρδιά!

Ο Γιώργος Α. Τσαβλίρης, ιδρυτής του πολιτιστικού ιδρύματος Τσαβλίρη, παρέστη στη μοναδική έκδοση της Ναυτεμπορικής  στον συλλογικό τόμο  “Ελλήνων Έργα”  καταγράφεται για πρώτη φορά το κοινωφελές έργο του ελληνικού εφοπλισμού, με πρωτότυπο υλικό από τα αρχεία ιδρυμάτων. Η λαμπερή παρουσίαση του λευκώματος πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Ίδρυμα Ευγενίδη, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. Τον ξεχωριστό αυτό τόμο επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου.

 

Ο κ. Τσαβλίρης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως είναι βαθιά συγκινημένος είπε ότι δεν «χρειάζεται να έχει μεγάλη περιουσία κάποιος, αλλά μεγάλη καρδιά» και ότι δίνει κανείς το δίνει από την ψυχή του. Να συμπαραστέκεται  σε όλα αυτά που χρειάζεται  η χώρα μας,  σε προγράμματα  σε  εκθέσεις. Είναι μεγάλη τιμή η πρόσκλησή σας. Πρέπει να καταφέρουμε να δουλεύουμε όλοι σαν ομάδα, σαν οικογένεια για το καλό της πατρίδας μας.  Εμείς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε για τις μελλοντικές γενιές».

Επιμέλεια Κλαίρη Παπά

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...