Δευτέρα , 27 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Celestyal Cruises: Αναστολή προσεγγίσεων στο Ισραήλ μέχρι τέλος Νοεμβρίου
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Celestyal Cruises: Αναστολή προσεγγίσεων στο Ισραήλ μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για όλες τις κρουαζιέρες της που αναχωρούν έπειτα από αυτή την ημερομηνία

Την αναστολή των προσεγγίσεων της στο Ισραήλ μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2023, μετά την αναζωπύρωση της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης, ανακοίνωσε ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για όλες τις κρουαζιέρες της που αναχωρούν έπειτα από αυτή την ημερομηνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Αρχικά, ως εταιρεία, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάζονται από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Ευχόμαστε για την ασφάλεια όλων και την ταχεία επιστροφή της ειρήνης στη χώρα. Είμαστε συντονισμένοι με τις αρχές και η ασφάλεια, η προστασία και η άνεση των επιβατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Κατόπιν συστάσεων των ομάδων μας εσωτερικά και των αρμόδιων αρχών, αποφασίσαμε να εξαιρέσουμε προσωρινά το Ισραήλ από το πρόγραμμα της κρουαζιέρας “Τρεις Ήπειροι”, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες των οποίων η προγραμματισμένη τους κρουαζιέρα επηρεάζεται προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, καθώς και για όσα έχουν προβλεφθεί επιπροσθέτως για να διασφαλιστεί απρόσκοπτα η αναψυχή και η απόλαυση του ταξιδιού τους».

Related Articles

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ: Be a Captain for a day

Be a Captain for a day ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ...

6th International Conference on Maritime Education

“THE ASPECTS & CHALLENGES OF SUSTAINABILITY IN SHIPPING” ΄’Ωρα & Τοποθεσία 28...

Εκδήλωση ΕΒΕΠ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΒΕΠ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ...

Εντοπισμός και διάσωση 17 ατόμων νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας

Εντοπισμός και διάσωση 17 ατόμων νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας και σύλληψη του διακινητή...