Παρασκευή , 14 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Το ΒΕΠ στο Υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΒΕΠ στο Υπουργείο Εξωτερικών

Εθιμοτυπική συνάντηση Πρόεδρου Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζα με την Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Μάιρα Μυρογιάννη
Με την Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Μάιρα Μυρογιάννη συναντήθηκε στο γραφείο της το απόγευμα της Πέμπτης 9/11/2023 ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζας.
Στην οικοδόμηση σχέσεων συνεργασίας με στόχο την στήριξη των εξωστρεφών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων, εστίασε η συνάντηση, για το σημαντικό ρόλο των Γραφείων OEY και τα προγράμματα δράσης του Enterprise Greece , που στηρίζουν την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση των εξαγωγών.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέα συνάντηση εργασίας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να μπορέσουν να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες των επιχειρήσεων στο πλαίσιο στήριξης εξαγωγών και προσέλκυσης επενδύσεων.

Related Articles

Seanergy Maritime Announces Successful Delivery of a Japanese Capesize Vessel and Two New Time Charter Agreements with Costamare Bulkers Inc.

Η Seanergy Maritime ανακοινώνει την επιτυχή παράδοση ενός ιαπωνικού Capesize και δύο συμφωνίες...

ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ: Συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, Συγχαρητήρια Ελλάδα!!

Η Πρόεδρος της Neptune Group, κυρία Μελίνα Τραυλού συγχαίρει τον αθλητή  Εμμανουήλ...

Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σαλαμίνα

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού...

Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας και Κατάρτισης 2024 του ΣΕΔ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ)  διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το...