Παρασκευή , 29 Μάιος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Ίδρυμα Ευγενίδου και Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσαν τη “δράση διάβαση”
ΕΛΛΑΔΑ

Ίδρυμα Ευγενίδου και Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσαν τη “δράση διάβαση”

Το Stavros Niarchos Foundation Cultural Center και το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργάνωσαν για πρώτη φορά τη δράση Διάβαση, ένα διήμερο -στις 23 και 24 Νοεμβρίου- αφιερωμένο στους μαθητές και τις μαθήτριες!

Οι σχολικές ομάδες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, σε μία ημέρα, τους δύο γειτονικούς οργανισμούς και να λάβουν μέρος σε εργαστήρια STEAM στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος που συνδυάστηκαν θεματικά με φαντασμαγορικές προβολές στο Πλανητάριο.

Μία δράση που σηματοδοτεί την απαρχή μίας νέας συνεργασίας και μίας σειράς πρωτοβουλιών, με στόχο την ελεύθερη πρόσβαση της μαθητικής κοινότητας στις επιστήμες, προσφέροντας μία εμπειρία που συνδυάζει τη γνώση με το θέαμα και την τεχνολογία.

Related Articles

16ου Annual Capital Link Sustainability Forum: «Ο Σύγχρονος Ρόλος  των Κοινωφελών Ιδρυμάτων: Κοινωνικός Αντίκτυπος & Βιωσιμότητα»

«Ο Σύγχρονος Ρόλος  των Κοινωφελών Ιδρυμάτων: Κοινωνικός Αντίκτυπος & Βιωσιμότητα»   Στο...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: «Οι επιχειρήσεις δεν είναι απέναντι στην πράσινη μετάβαση»

Ομιλία του προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου: “Αυτά είπα από το...

“Τα Ποσειδώνια ανοίγουν τις πύλες τους αναδεικνύοντας τη δυναμική της ναυτιλίας σε περίοδο προκλήσεων για τη ναυσιπλοΐα»

Τα Ποσειδώνια ανοίγουν τις πύλες τους αναδεικνύοντας τη δυναμική της  ναυτιλίας  σε...

President of Parliament Nikitas Kaklamanis honors Alexandra Palli – Capital Link Sustainability Forum

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ “2026 CAPITAL LINK SUSTAINABILITY LEADERSHIP AWARD”   Ο Πρόεδρος της...