Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ε.Ε.Α.: Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο
ΕΛΛΑΔΑ

Ε.Ε.Α.: Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, κατέθεσε στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου, τιμώντας την 50η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης το Νοέμβριο του 1973 κατά της δικτατορίας.

Το “παρών” έδωσαν, πέραν του Προέδρου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Ρεκλείτης, καθώς και αντιπροσωπεία εργαζομένων του Επιμελητηρίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Μισό αιώνα μετά το μήνυμα της φοιτητικής εξέγερσης, εκείνον τον ματωμένο Νοέμβρη του ’73 παραμένει επίκαιρο. Οι φοιτητές αλλά και ο λαός που γέμισε το Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους διατράνωσε τη δίψα για ελευθερία. Έχουμε όλοι υποχρέωση να μην αφήσουμε να χαθεί στη λήθη η γενναία στάση εκείνων των νέων που ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι σε μία δικτατορία και στάθηκαν αγέρωχοι όχι και μπροστά σε τανκς. Τιμήσαμε και σήμερα ως Ε.Ε.Α. την αυτοθυσία των φοιτητών του ’73, δείχνοντας παράλληλα ότι δεν ξεχνάμε το “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”. Χρέος όλων μας είναι όποτε χρειαστεί να παλέψουμε για την προάσπιση της Δημοκρατίας όπως έκαναν τα ελληνικά νιάτα πριν από 50 χρόνια».

 

Από το Ε.Ε.Α.

 

Related Articles

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...