Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Home SLIDER Με τεράστια συμμετοχή η Φορολογική Ημερίδα του ΣΟΛΠ
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με τεράστια συμμετοχή η Φορολογική Ημερίδα του ΣΟΛΠ

Ανακοίνωση του  ΣΟΛΠ:

Ένα εκπληκτικό σεμινάριο διεξήχθη χτες 20/11/2023 σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα που ευγενικά  παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Κος Βασίλης Κορκίδης με την συμμετοχή πάνω από 120 Συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών.

Στόλισαν το Σεμινάριο μας με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας Κα Δόμνα Μιχαηλίδου και οι Πρόεδροι του ΕΒΕΠ Κος Βασίλης Κορκίδης , ο Πρόεδρος του ΛΣΑ Μιχάλης Πόλυγγερ , ο Πρόεδρος της ΠΑΕΛΟ Κος Λάμπρος Μπέλεσης  και οι εξαιρετικοί Συνάδελφοι Κος Γιώργος Χριστόπουλος,  ο Κος Αντώνης Μουζάκης και η Κα Αθανασία Ζέρβα και βέβαια σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου μας ο Πρόεδρος Δημήτρης Ίσαρης, οι Αντιπρόεδροι Θανάσης Παπαθανασίου και Μπάμπης Τζιρίτας , ο Γ.Γραμματέας Θόδωρος Κοκκινιώτης και τα μέλη Σταυρούλα Βογιαντζή , Ελένη Χαντζάκου και Γιώργος Μυλωνάς.

Βασικό θέμα συζήτησης τα MyData αλλά και οι επερχόμενες Εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Ο Πρόεδρος του ΣΟΛΠ ανέλυσε τα πεπραγμένα του Οικονομικού Επιμελητηρίου την τελευταία Τετραετία αλλά κυρίως έθεσε τις βάσεις για το έργο που θα γίνει και έχει ως στόχους η ΔΗ.ΚΙ.Ο για την ερχόμενη τετραετία με την νίκη στις εκλογές και με μπροστάρη τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Κόλλια θα γίνουν πραγματικότητα.

Τέλος ο Κος Ίσαρης αναφέρθηκε στο Φορολογικό Νομοσχέδιο που βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση και με επιχειρήματα ανέλυσε τα σοβαρά προβλήματα που κρύβονται στα νέα μέτρα Φορολόγησης αλλά και στα επερχόμενα πρόστιμα του MyData. Επίσης δήλωσε ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο αλλά και σύσσωμο το Οικονομικό Επιμελητήριο αναμένεται να ανακοινώσει την αντίθεσή του στο Φορολογικό Νομοσχέδιο την άμεση απόσυρσή του και την έναρξη διαλόγου με κοινωνικούς φορείς για τον σχεδιασμό ενός νέου πλαισίου, με νομοθέτηση μέτρων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Επίσης τη συμμετοχή του φορέα μας στην κινητοποίηση της 22ας Νοεμβρίου 2023, μαζί με την πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων και επιστημόνων επαγγελματιών.

 

Σύλλογος  Οικονομολόγων  Λογιστών Πειραιά

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Ίσαρης

Δόμνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Ίσαρης

 

Στο βήμα ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ  κ. Βασίλης Κορκίδης

Στο πάνελ από αρισ. Δημήτρης  Ίσαρης, Θανάσης Παπαθανασίου, Μπάμπης Τζιρίτας

Από αριστερά προς δεξιά: ο Πρόεδρος της ΠΑΕΛΟ Λάμπρος Μπέλεσης., Ο Πρόεδρος του ΣΟΛΠ Ίσαρης Δημήτρης οι Αντιπρόεδροι Θανάσης Παπαθανασίου και Μπάμπης Τζιρίτας

Ο Πρόεδρος του ΣΟΛΠ Ίσαρης Δημήτρης με τον Καθηγητή μας Γιώργο Χριστόπουλο.

 

 

 

 

 

Related Articles

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

MEGA BROKERS: Επιβράβευση με ιταλική φινέτσα! Ταξίδι στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους συνεργάτες!

Επιβράβευση με ιταλική φινέτσα! Ταξίδι στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...

ΔΣΠ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ...