Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις

Η ΠΟΒΑΣ συμμετείχε  από κοινού με τους Εμπορικούς Συλλόγους, Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς Φορείς και άλλες κοινωνικές ομάδες,  στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις που  πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Κοινό αίτημα η απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου «μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής» που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους.

 

Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και στη συνέχεια με πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

 

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Π.Ο.Β.Α.Σ;

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) είναι Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση και ιδρύθηκε με σκοπό την καλλιέργεια και τη διάδοση του συνδικαλιστικού πνεύματος, τη διεκδίκηση κοινών συμφερόντων, την ενθάρρυνση συνεργασίας μεταξύ των μελών της και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου.

Σε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας η Ομοσπονδία έχει επιτύχει σε σημαντικό βαθμό τους στόχους της και συνεχίζει δυναμικά το έργο της, δίνοντας το “παρών” σε κάθε εξέλιξη του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα: https://povas.gr/about-povas

 

Related Articles

Επικαιρότητα 1ης Μαΐου

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο ο Ν.Δένδιας ΠΟΛΙΤΙΚΑ Στον Άρειο Πάγο...

Στη Θλίψη του άλλου, να βάζεις πλάτη

Του Σπύρου Χαριτάτου Στα μάτια του άλλου κοιτάζεις τον καθρέπτη σου, βλέπεις...

Επικαιρότητα 2ας Μαΐου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Φαράγγι ιστορίας, ηρωισμού και πίστης ΕΘΝΙΚΑ Παρουσίαση στις 8 Μαΐου στη...

Ενημερωτικό Σημείωμα για Ναύτες – Ναυτόπαιδες

Ενημερώνουμε τους Ναυτόπαιδες και τους Ναύτες όλων των κατηγοριών πλοίων ότι πλέον...