Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση πρόεδρο ΒΕΠ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση πρόεδρο ΒΕΠ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

 

Συνάντηση Εργασίας Πρόεδρου Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

 

 

Ο Προέδρος  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζας πραγματοποίησε την Πέμπτη 9/11/2023, συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γιώργο Κώτσηρα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θέμα συζήτησης αποτέλεσε η  ανάδειξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής καθώς και η ενδυνάμωση τους στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα.

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας δήλωσε την στήριξη του σε πρωτοβουλίες του ΒΕΠ που στόχο έχουν την ενίσχυση των επιχειρήσεων στη Δυτική Αττική και μεταξύ άλλων τόνισε :

«Η Δυτική Αττική είναι μια περιοχή με έντονη αναπτυξιακή προοπτική στην οποία δραστηριοποιούνται εταιρείες που αξίζουν στήριξη. Το λάδι, το κρασί, τα αγροτικά προϊόντα, το φιστίκι είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που παράγει αυτός το τόπος . Πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις εταιρείες και παράλληλα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

 

Ο πρόεδρος ΒΕΠ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό και βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργο Κώτσηρα που είναι  δίπλα στις πρωτοβουλίες του ΒΕΠ για την στήριξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής και τόνισε : « Στην Δυτική Αττική δραστηριοποιούνται μέλη του ΒΕΠ που έχουν ήδη αναπτύξει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα τους με δράσεις και εργαλεία για να καταφέρουν να επεκταθούν ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Παράλληλα όμως θέλουμε να αγκαλιάσουμε και τις πιο  μικρές εταιρείες να τους δείξουμε μέσα από στοχευμένες  δράσεις  πως μπορούν  να αποκτήσουν εξωστρέφεια. Και κυρίως ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνοι τους. Το ΒΕΠ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα είναι δίπλα τους αρωγοί.»

 

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση  για κοινές προσπάθειες με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Δυτ.Αττικής.

 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Related Articles

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...