Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ CELESTYAL: Τρείς νέες χώρες& έξι νέα λιμάνια για το 2024&2025
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

CELESTYAL: Τρείς νέες χώρες& έξι νέα λιμάνια για το 2024&2025

Η CELESTYAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ & ΕΞΙ ΝΕΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024 & 2025

ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

 

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο,είναι στην ευχάριστη θέση να «συστήσει»στους επιβάτες της τρεις νέες χώρες (Κροατία, Μαυροβούνιο και Ιταλία), προσθέτοντας έξι νέα λιμάνια (Κεφαλονιά, Ντουμπρόβνικ, Κότορ, Μπάρι, Κέρκυρα και Κατάκολο) στις κρουαζιέρες της για το 2024 και 2025. Το Celestyal Journey, θα ξεκινήσει στις 02 Μαρτίου 2024 με μια ολοκαίνουργια κρουαζιέρα για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες με πλούσια ιστορία, ομορφιά και πολιτισμό.

 

Η νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» με τοCelestyalJourneyθα περιλαμβάνει προσεγγίσεις με ολοήμερη παραμονή στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι και την Κέρκυρα, καθώς και μεπαραμονή μέχρι αργά το βράδυ στο Ντουμπρόβνικ και μισή ημέρα στο Κατάκολο. Η ανακοίνωση αυτή, η οποία ακολουθεί την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με την πλήρη ανανέωση του στόλου της εταιρείας, σηματοδοτεί την συνεχιζόμενη αφοσίωση τηςCelestyalστη δέσμευσή τηςγια σημαντικές επενδύσεις με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών. Και η νέα αυτή κρουαζιέρα για το 2024 είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις, στο πλαίσιο των προσφορών BlackFriday που είναι σε ισχύ, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €499 ανά άτομο, ενώ όλες οι κρουαζιέρες για το 2025 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση τις επόμενες εβδομάδες.

 

Εκτός από τη νέα κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», η Celestyal θα ανανεώσει δύο ακόμη κρουαζιέρες το 2024, αντικαθιστώντας την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» στις 09 και 16 Μαρτίου, με την αγαπημένη κρουαζιέρα«Ειδυλλιακό Αιγαίο», που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Μήλο πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Αυτές οι  ανανεωμένες κρουαζιέρες του 2024 περιλαμβάνονται,επίσης, στις ισχύουσες προσφορές BlackFriday με προνομιακές τιμές από €599 ανά άτομο.

 

Ως ένδειξη αναγνώρισης προς τους πιστούς της επιβάτες, η Celestyal ανταμείβει όσους έχουν ήδη κάνει κράτησημε τοCelestyal Journeyγια κρουαζιέρες που αναχωρούν από την Αθήνα στις 02, 09, 16, Μαρτίου του 2024, όχι μόνο με τις χαμηλότερες τιμές της προσφοράς, αλλά και με μια δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι»,μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Celestyal.Οι επιβάτες αυτοί θα ενημερωθούν από την εταιρεία ή τον πράκτορα που έκανε την κράτηση του ταξιδιού τους, σχετικά με τις ανανεωμένες κρουαζιέρες, τον χαμηλότερο ναύλο (όπου ισχύει) και την αποκλειστική προσφορά για τη δωρεάν κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν οι επιβάτες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

 

«Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου ανακοινώσαμε την απόκτηση του νέου μας πλοίου και την πλήρη ανανέωση του στόλου μας, δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τους επιβάτες μας. Ως επιχείρηση, αφιερώνουμε πραγματικά χρόνο για να ακούσουμε τις προτάσεις των επιβατών και του δικτύου των πρακτόρων μας – όπου ανέδειξαντην Ιταλία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο στην κορυφή!» δήλωσε ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (CCO)τηςCelestyal.

 

«Πραγματικά ακούμε τους επιβάτες μας και φροντίζουμε να είμαστε διαρκώςένα βήμα μπροστά, ως προς την κάλυψη των αναγκών τους.Γι’ αυτό θέλουμε να ανταμείψουμε τους πιστούς μας πελάτες, εφαρμόζοντας τις προνομιακές μας τιμές σε αυτές τις νέες κρουαζιέρες και προσφέροντας ένα μοναδικό κουπόνιδωρεάν κρουαζιέρας με τη Celestyal ως αναγνώριση και ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξή τους.Δεσμευόμαστε όχι μόνο απέναντι στους επιβάτες μας αλλά και στους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες, και όπως είναι φυσικό θα διατηρήσουμε την προμήθεια των πρακτόρων μας σε όλες τις νέες κρατήσεις κρουαζιέρας.»

 

«Έχουμε υπερβεί ήδη τη φάση της προσαρμογής στην παγκόσμια σκηνή της κρουαζιέρας και γρήγορα καθιερωνόμαστε ως ένα brand που τολμά να αμφισβητεί τα δεδομένα.Η ομάδα μας είναι έτοιμη νακάνει αισθητή την παρουσία της στον κλάδο την επόμενη τουριστική περίοδο, με νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, μεανανεωμένη εταιρικήταυτότητακαιανανεωμένο προσανατολισμό

 

Οι επιβάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις για τις νέες κρουαζιέρες του Μαρτίου 2024 θα ενημερωθούν από τη Celestyal τις επόμενες ημέρες, ώστε ναεπανατοποθετηθούν στις καινούργιες κρουαζιέρεςστο πρόσφατα ανακαινισμένο CelestyalJourney ή για να τους δοθεί άλλη πιο κατάλληλη εναλλακτική.Όσοι  διατηρήσουν τις ημερομηνίες κράτησής τους στις καινούργιες κρουαζιέρες του Μαρτίου θα επωφεληθούν από την προσφορά δωρεάν κρουαζιέρας, για κρατήσεις σε σχετικές κρουαζιέρες κατά τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Όλες οι προμήθειες των πρακτόρων θα ισχύσουν και για αυτές τις κρατήσεις που διατηρούνται, καθώς και για εκείνες που θα αφορούν επανατοποθέτηση σε άλλη κρουαζιέρα.

 

###

 

Γραφείο Τύπου:
Αλεξάνδρα Καρδάμη, akardami@onewhole.gr  – τηλ: +30 210 60 95 044

 

Σχετικά με τη Celestyal

Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

 

Βραβεία 

Από το  2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.  Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 15 Χρυσά, 10 Ασημένια και 9 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «GuestExperienceExcellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία», «Διοργάνωση Δημοσιογραφικών ταξιδιών και ταξιδιών Εξοικείωσης», «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος», «Δημοσιογραφική Προβολή» και Στρατηγική Marketing.

 

Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

 

 

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

 

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Ο DNV ως ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης και πιστοποίησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

 

Ακολουθήστεμας:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube,Pinterest

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...