Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home AGENDA WIMA- Έθεση: “EMBRACING SUSTAINABILITY IN SHIPPING”
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

WIMA- Έθεση: “EMBRACING SUSTAINABILITY IN SHIPPING”

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
το ναυτιλιακό CLUSTER της WIMA έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Έκθεση των Μελών του, καθώς και στο συνέδριο “EMBRACING SUSTAINABILITY IN SHIPPING” στις 22 Νοεμβρίου 2023 15:00 pm στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ.
Για πρώτη φορά διοργανώνουμε αυτή την έκθεση στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2023, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα Μέλη μας να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ένα μοναδικό τρόπο.
Θα συμμετάσχουν 35 μέλη της Ένωσής μας από το χώρο της ναυτιλίας, ελληνικές επιχειρήσεις κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού αλλά και παροχής υπηρεσιών και προϊόντων.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από κοντά, να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες σε τεχνολογίες και υλικά του κλάδου μας, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν λύσεις που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, το συνέδριο της WIMA : “Embracing Sustainability & innovation in Shipping”, όπου οι ομιλητές θα τοποθετηθούν σε επίκαιρα θέματα της ναυτιλίας η οποία υφίσταται τεράστιες αλλαγές και πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που είναι ήδη εδώ και αφορούν το περιβάλλον, την ψηφιοποίηση, την ασφάλεια κ.α.
Η έκθεση τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, του Δήμου Πειραιά, του ΕΒΕΠ και του ΒΕΠ.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ
KORKIDIS BROS group STAND A16
*Μπορείτε να κάνετε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ την εγγραφή σας μέχρι την Παρασκευή 17/11 και σε αυτό το link :
Looking forward to welcoming you!!!
22nd November 2023 @Stone Warehouse (Petrini Apothiki OLP)
Programme

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...