Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER ΣΒΑΠ: Ευτυχές το νέο έτος!!
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΣΒΑΠ: Ευτυχές το νέο έτος!!

Ευχές για το νέο έτος από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του  Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς , κ. Δημήτρη Μαθιό:

Την περίοδο αυτή επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε η συσπείρωση από την πλευρά των επιχειρήσεων και ο πολύπλευρος διάλογος των παραγωγικών τάξεων με τις Κυβερνήσεις και με το πολιτικό φάσμα του τόπου. Αυτή είναι και η κεντρικήκατεύθυνση της στρατηγικής του Συνδέσμου μας.  Είναι συνεπώς χρήσιμο να γνωρίζετε πως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) μπορεί να σας προσφέρει την βοήθειά του και την συνεργασία του, στην προώθησης λύσεων σε προβλήματα που σας απασχολούν την δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε επειδή έχει επικεντρώσει την δράση του στην υποβοήθηση της προσπάθειας της βιομηχανίας, να εξουδετερώνει τα αντικίνητρα και να τα αντικαθιστά με κίνητρα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος δραστηριοποιείται και στην προώθηση εξειδικευμένων θεμάτων των επιχειρήσεων-μελών του, με παρεμβάσεις τόσο του Συνδέσμου όσο και εξειδικευμένες πρωτοβουλίες του προέδρου. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο και για κάθε εξειδικευμένο θέμα, που απασχολεί την επιχείρησή σας, ανεξάρτητα εάν έχει, ή όχι, ευρύτερο ενδιαφέρον. Οι παρεμβάσεις του ΣΒΑΠ συνοδεύονται, (όχι απαραίτητα, αλλά μόνο όταν χρειάζεται) και από σχετική δημοσιότητα μέσω του μηχανισμού επικοινωνίας του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πιστεύουμε ότι, θα ήταν προς τον συμφέρον κάθε επιχείρησης να ενταχθεί στην δυναμική του Συνδέσμου Βιομηχανιών της Αττικής και Πειραιώς.

Ο πρόεδρος
Δημήτρης Μαθιός

Το όραμα του Συνδέσμου

Η συνύπαρξη της πολιτικής προστασίας του περιβάλλοντος με την πολιτική ανάπτυξης, σε όλους τους τομείς της οικονομίας, συνθέτει το αμετακίνητο πιστεύω, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς.

Στο πιστεύω δε αυτό, θεμελιώνεται και το όραμά μας για τον σκοπό, τους ορίζοντες και τις επιδιώξεις μας.

Ακλόνητη πεποίθηση μας είναι ότι, η σύγχρονη τεχνολογία, οι κανόνες του ανταγωνισμού και η επιχειρηματική ηθική, αποτελούν τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που περιέχεται στο όραμά μας.

Στην συνύπαρξη δηλαδή των δύο πολιτικών που παρουσιάσαμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι, η Πολιτεία, οι πολιτικοί αλλά και οι κοινωνικές ομάδες, μπορούν να αντιληφθούν την ανάγκη, να μην λειτουργεί η μία πολιτική σε βάρος της άλλης.

Να μην είμαστε υπερβολικοί στην προσπάθειά μας για το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεπερνάμε ποτέ, στο όνομα της ανάπτυξης και τα όρια του περιβάλλοντος.

Ζητάμε λοιπόν, από την Πολιτεία, την δημόσια διοίκηση και τον πολιτικό κόσμο, κατανόηση των αρχών αυτών και σφαιρική αντίληψη των πραγματικών αναγκών, για παραπέρα ανάπτυξη του τόπου μας μέσα στο φυσικό οικονομικό του περιβάλλον που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς θα επιμείνει στην ένταξη του πιστεύω του, στο αναπτυξιακό όραμα της χώρας γιατί η διεθνής πρακτική και η επιτυχημένη αναπτυξιακή στρατηγική των ανεπτυγμένων χωρών έχει μεταβάλλει σε αρχή και έχει χαράξει τους σχεδιασμούς της επάνω στην ανάγκη των δύο αυτών πολιτικών, για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΝ CAPT ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το American BC University Business and Theology απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου...