Παρασκευή , 14 Φεβρουάριος 2025
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοινή  ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης  
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοινή  ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης  

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοινή, ετήσια εκδήλωση των 12 παραγωγικών φορέων της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, στο μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

 

Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, εξήρε τη συνεργασία των παραγωγικών τάξεων της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι στον Πειραιά έχουν επιτευχθεί, μεταξύ των φορέων, ευρείες συνεργασίες επ΄ ωφελεία της πόλης. Επιπλέον  ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε: «Ο δήμος, αλλά και ευρύτερα ο Πειραιάς προοδεύει, κάτι που οφείλεται ότι στην πόλη είμαστε όλοι σαν μία οικογένεια και η συνεργασία αυτή αντανακλά κυρίως το γενικότερο πλαίσιο μέσα στο οποίο δουλεύουμε. Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι κοντά και να στηρίζει τους παραγωγικούς φορείς της πόλης μας».

Τέλος, ο κ. Μώραλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2024 θα είναι μία καλή χρονιά τόσο για τον Πειραιά όσο και για τη χώρα.

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης, στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων,

 

 έκανε λόγο για υποδειγματική συνεννόηση και σύμπραξη όλων των παραγωγικών φορέων που συνεργάζονται με το Ε.Β.Ε.Π., υπογραμμίζοντας τις αισιόδοξες προοπτικές που πλέον ανοίγονται για τον κόσμο του επιχειρείν.

Από  τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης και  Παναγιώτης Ρέππας, η Δημοτική Σύμβουλος Ελίνα Βερυκάκη  και ο  Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Πλατανησιώτης.

Related Articles

ΕΒΕΠ: Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας συμβολίζει την ενότητα

Το συνταγματικό θεμέλιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι δεδομένο ότι απαιτεί...

Πάρκο Τσέπης στην Πειραϊκή δημιούργησε ο Δήμος Πειραιά

 Γιάννης Μώραλης: «Δίνουμε χρώμα και ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης μας»...

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. βελτιώνει τη λειτουργική της απόδοση με το Microsoft Dynamics 365 Business Central & Field Service

Η  CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη αναβάθμιση...

Συνάντηση Εργασίας Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων & Υπουργού Ναυτιλίας

ΕΕΝΜΑ Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 ,ο Πρόεδρος του ΔΣ, Χαράλαμπος Σημαντώνης,...