Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Δωρεά στο σύστημα υγείας από: ST NICHOLAS BUSINESS CLUB & AHEPA MARITIME CHAPTER HJ-45
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Δωρεά στο σύστημα υγείας από: ST NICHOLAS BUSINESS CLUB & AHEPA MARITIME CHAPTER HJ-45

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, η εμβληματική λέσχη St’ Nicholas Business Club και το Ahepa Maritime Chapter HJ-45, με αφορμή την επιδείνωση του Covid 19, καθώς και άλλων ιώσεων, δώρισαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο Αγίας Όλγας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας 160 μεγάλα κιβώτια αντισηπτικού τζελ χεριών Antiseptic Hand Gel της εταιρείας Dalon, τα οποία αντιστοιχούν σε 628 φιάλες των 4 λίτρων, συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος  του St’ Nicholas Business Club, κ. Δημήτρης Ματθαίου:
Στα πλαίσια της διαρκούς δέσμευσής μας να υπηρετούμε την κοινότητά μας, είχαμε την τιμή να επισκεφτούμε μαζί με μεγάλη  αντιπροσωπεία μελών, το Γενικό Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο Αγίας Όλγας Νέας Ιωνίας και με το πνεύμα της ομαδικής εργασίας μας ακλόνητο, συνεργαστήκαμε προκειμένου να συνεισφέρουμε στον αγώνα κατά του COVID-19.
 
Κατά την διάρκεια της παράδοσης των κιβωτίων στο Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση του Ιδρυτή και Προέδρου του St. Nicholas Business Club, κ. Δημήτρη Ματθαίου και της αντιπροσωπείας μελών, με την Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας, όπου διερευνήθηκαν τρόποι συμβολής του St. Nicholas Business Club στον περαιτέρω εξοπλισμό του νοσοκομείου για την ομαλή λειτουργία αυτού.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η σημασία της υποστήριξης των ηρώων μας στον τομέα της υγείας δεν μπορεί παρά να εκτιμηθεί στον μέγιστο βαθμό.

Αυτή η ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας συνεισφορά, αποτελεί μέγιστο εργαλείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας τόσο των ασθενών, όσο και του αφοσιωμένου προσωπικού του νοσοκομείου. Αποτελεί το δικό μας τρόπο, προκειμένου να σταθούμε δίπλα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παρέχοντάς τους βασικούς πόρους στον δύσκολο αγώνα κατά του COVID-19.

Η πραγματοποίηση της δωρεάς αυτής, αντιπροσωπεύει όχι μόνο τη δέσμευση μας για την υγεία και την ασφάλεια, αλλά και τη βαθιά ριζωμένη πεποίθησή μας να ανταποδίδουμε την κοινότητα που μας στηρίζει.

Παραμένουμε αλληλέγγυοι με όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου οι πράξεις μας να έχουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγία Όλγα Νέας Ιωνίας για την αμέριστη υποστήριξη και συνεισφορά τους, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη που συνεισέφεραν στην πραγματοποίησης της δωρεάς.

 
Κλείνοντας, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Ματθαίου Δημήτριος και τα υπόλοιπα παρευρισκόμενα μέλη, υποσχέθηκαν ότι, θα σταθούν δίπλα σε αυτή τη μονάδα υγείας, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο που διαθέτουν.  

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...